MIOČIĆ ČEKA KAO 'ZAPETA PUŠKA': / White nudi Joshui pola milijarde dolara da se bori u UFC-u, a Stipe je oduševljen

Image
Foto: AFP

"Kada god si spreman", objavio je Stipe Miočić na Twitteru

22.3.2018.
12:14
AFP
VOYO logo

Prema pisanjima britanskog Telegrapha, šef UFC-a Dana White želi vidjeti kako bi se u slobodnoj borbi snašao boksački šampion Anthony Joshua. White sprema multi-milijunski ugovor kako bi privolio Britanca da boksačke rukavice zamijeni nešto drugačijima, a za to bi dobio 50 milijuna dolara po borbi. Odmah se oglasio i Stipe Miočić te je poručio da je spreman.

ČEKA LI NAS BORBA DESETLJEĆA? Boksački portal plasirao senzacionalnu tvrdnju o Stipi Miočiću i Anthonyju Joshui

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anthony Joshua brani naslov teškaškog prvaka 31. ožujka protiv Josepha Parkera, a tamo bi se White trebao naći s njime i njegovim timom. Prvi čovjek UFC-a ranije je govorio kako je Joshua "promijenilo lice boksa" i prozvao ga je "osobom s najviše marketinškog potencijala u svijetu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Poslušat ćemo ih i ako to što nude ima smisla, naravno da ćemo pristati. Tako sam sretan jer Dana White dolazi u ovaj biznis, nadam se da će donijeti dodatno uzbuđenje i da će donijeti napredak. Nadam se i većem novcu i boljim borbama”, izjavio je Joshua vezano za ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američkom borcu hrvatskog porijekla Miočiću pala je ranije na pamet ideja o velikoj borbi. Inspiriran najavljenim dvobojem boksača Floyda Mayweathera i MMA borca Conora McGregora, prozvao je boksačkog prvaka u teškoj kategoriji.

STIPE MIOČIĆ IMA PRIJEDLOG ZA NEPORAŽENOG BOKSAČKOG PRVAKA: ‘Hej Joshua, ‘ajmo se potući!’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joshua u profesionalnih karijeri nema poraza, a prvak je po IBF-u, WBA-u i IBO-u.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo