MIKE TYSON NAJAVIO DA ĆE SE BORITI S LENNOXOM LEWISOM: / Boksačke legende idu u revanš koji cijeli svijet želi gledati

Image
Foto: Profimedia

Tyson je krajem prošle godine pokrenuo trend povrataka legendarnih boksača iz mirovine. Podsjetimo, on i Roy Jones Jr. odradili su egzibicijski meč, a Iron Mike najavio je da je spreman za još

28.4.2021.
17:28
Profimedia
VOYO logo

Legendarni boksački veterani i nekadašnji prvaci u teškoj kategoriji Mike Tyson i Lennox Lewis borit će se u rujnu ove godine. Otkrio je to Mike Tyson u razgovoru za TMZ.

Ova borba trebala bi zapravo biti revanš meča otprije 19 godina u kojem je Lewis nokautirao Tysona u osmoj rundi. Bile su to godine u kojima je Tysonova karijera bila već u silaznoj putanji, a Britanac držao tron boksačkog prvaka svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legende se vraćaju

Tyson je krajem prošle godine pokrenuo trend povrataka legendarnih boksača iz mirovine. Podsjetimo, on i Roy Jones Jr. odradili su egzibicijski meč, a Iron Mike najavio je da je spreman za još.

U ring se vraća i Evander Holyfield koji je najavio borbu protiv Kevina McBridea, čovjeka koji je svojevremeno pobijedio Tysona i tako ga poslao u mirovinu. Holyfield se trebao boriti s Tysonom, rekao je to u jednom intervjuu. Borba dvaju velikana bila je praktički dogovorena, ali se onda u posljednji čas izjalovila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo