MEGATALENTIRANI 18-GODIŠNJI BOKSAČ POGINUO U STRAVIČNOJ NESREĆI: / 'Mogao je biti novi Muhammad Ali'

Image
Foto: Profimedia/Ilustracija

Uspoređivali su ga s velikim Muhammadom Alijem

11.4.2020.
7:16
Profimedia/Ilustracija
VOYO logo

Tragedija je pogodila Cardiff, Wales i čitav Otok. Tinejdžerka boksačka senzacija, 18-godišnji Mohammed Hashim, preminuo je nakon što se sa svojim BMW-om zabio u zaštitnu barijeru u ranim satima četvrtka na autocesti M4 u Wiltshireu, javlja jedan od najčitanijih britanskih tabloida The Sun.

Posjedovao je izniman talent

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mohammed Hashim bio je mladi boksač iz Cardiffa. Toliko je bio talentiran da su neki povlačili komparacije i naglašavali, pišu Englezi, kako bi mogao biti sljedeći Muhammad Ali.

Image
SVJETSKI PRVAK REKAO ONO ŠTO SE MALO TKO USUDI: /

'Tyson bi pobijedio Muhammada Alija, objasnit ću vam zašto to mislim'

Image
SVJETSKI PRVAK REKAO ONO ŠTO SE MALO TKO USUDI: /

'Tyson bi pobijedio Muhammada Alija, objasnit ću vam zašto to mislim'

Drugi u svijetu

Bio je drugi rangirani boksač u svijetu među svojim godištima, koji je osvojio brojne nacionalne titule. Policija je izvjestila kako je pozvana na sudar između čvorova 14 i 15 u 1 i 30 ujutro u četvrtak. S Hashimom je u autu bila i 19-godišnja ženska osoba, a ona je prevezena u bolnicu s manjim ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mohammedova obitelj u četvrtak mu je odala počast u dirljivoj počast opisujući ga kao "velikodušnog i brižnog".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mohamed je bio nadahnuti pojedinac s dobrim moralom i etikom'

U dirljivoj poruci napisali su:

"Mohamed je bio nadahnuti pojedinac s dobrim moralom i etikom, bio je onaj koji daje drugima, izvršitelj djela i nikad nije volio on biti taj koji nešto dobiva. Bio je najdarovitija osoba koju je itko mogao upoznati. Mohamedovi pogledi u životu bili su biti ljubazan prema svima, čak i prema neljubaznima jer odgovaranje na isto ne znači dobro. Mohammed je imao najljepši osmijeh na svijetu. Mogao je nasmijati i razveseliti bilo gdje. U jednom trenutku u karijeri Mohammed je u svojem godištu bio drugi na svijetu i bio je poznat po tome što se borio u sličnom stilu kao legenda i njegov imenjak Ali. Žalosno je vidjeti kako mu se život tako ugasio, nažalost nikad neće doseći boksačke visine koje su mu bile predodređene, ali sigurno je to da će zauvijek ostati u našim srcima", stoji u dirljivoj objavi njegove obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sparirao s vrhunskim boksačima

Carl Stephens, glavni trener boksačkog kluba Llanedeyrn ABC, također se poklonio Mohammedu, kojeg je prvi podučavao boksu kao desetogodišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je:

"Nedavno je sparirao s vrhunskim boksačima i profesionalcima kao što su Andrew Selby i Jay Harris, koji su se nedavno borili za svjetske titule. Tragedija je ovo za njegovu obitelj, prijatelje i sav svijet boksa da je takav talent izgubljen u tako mladoj dobi. On nas je predstavljao 36 puta, od toga je pobijedio u njima 31. Bio je reprezentativac Walesa i britanski prvak", stoji u tekstu The Suna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo