KRAJ PRISTOJNOSTI: 'Nemojte pusiti njegova sra**! On je gubitnik i kukavica!'

Nema kraja skandalima nakon boksackog okrsaja koji su americki mediji prozvali ‘borbom stoljeca’. U mecu za objedinjenje naslova u kategoriji velter Floyd Mayweather je na bodove pobijedio Mannyja Pacquiaa, ali nakon toga su krenuli repovi koji se jos uvijek vuku.

Najprije je Pacquiao izrazio nezadovoljstvo sudackom odlukom, potom se pojavila informacija da su suci pogresno brojali bodove, a onda je Filipinac izasao s pricom da je u mec usao s ozlijedenim ramenom sto su potvrdili i lijecnicki testovi. No, upravo zbog toga sto nije prijavio ozljedu prije dvoboja, sto su boksaci obvezni uciniti, sada mu prijeti novcana kazna, pa cak i optuzba za krivokletstvo.

U cijeloj toj prici Mayweather je dosad bio neuobicajeno korektan i pristojan. O Pacquiau je pricao s postovanjem, a najavio je cak i da bi mogao odgoditi najavljeni odlazak u mirovinu kako bi Filipincu omogucio revans. No, toj je prici sada kraj, na scenu se vratio arogantni Mayweather koji je u razgovoru za Showtime, koji ce u cijelosti biti objavljen u subotu, nazvao Pacmana gubitnikom i kukavicom.

https://vine.co/v/e7V16adxjUD/embed/simplehttps://platform.vine.co/static/scripts/embed.js

“Pacquiao je izgubio. I zna da je izgubio. A ja sam izgubio puno postovanja prema njemu. Necu popusiti ta njegova sra** i ne zelim da javnost popusi ta sra**”, ispalio je boksac s 48 pobjeda u isto toliko profesionalnih meceva.

“Jesam li rekao da sam spreman ponovno se boriti protiv njega? Jesam, ali sam se predomislio. Nece biti nista od revansa jer je Manny jadni gubitnik i kukavica. Ako izgubis, prihvati to i reci: Mayweather, ti si bolji boksac”, zakljucio je 38-godisnji Amerikanac.

Povratak na Net.hr