JOSHUA OTKRIO PROTIV KOGA ĆE BRANITI NASLOV NA WEMBLEYU: / Borba će uskoro biti javno objavljena

Image
Foto: AFP

Napokon je odlučeno s kim će se boriti Anthony Joshua

27.1.2019.
20:33
AFP
VOYO logo

Anthony Joshua konačno je dobio rivala za meč koji će se održati 13. travnja na Wembleyu. Nažalost, to neće biti Deontay Wilder ili Tyson Fury, ali je šampion, kako je i obećao, šansu za novi napad na titulu prvaka svijeta pružio Dillianu Whyteu.

The Body Snatcher je krajem prosinca nokautirao Dereka Chisoru i nakon meča prozvao Joshuu, a ovaj je izazov i prihvatio, ali ako na borbu ne pristane Deontay Wilder. Kako dogovor sa WBC šampionom nije bio ni blizu na kraju je tim Joshua odlučio novu šansu pružiti Whyteu i AJ će braniti titule WBO, WBA, IBF i IBO prvaka svijeta 13. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini koji ga je dosad pobijedio

Dogovor o borbi je postignut, papiri su potpisani i za sutra je zakazana službena objava meča Joshua - Whyte II. Upravo je Joshua jedini u karijeri uspio poraziti Whytea. Bilo je to u prosincu 2015. godine kad ga je nokautirao u sedmoj rundi.

Zanimljivo je svakako da je u amaterskoj karijeri 2009. godine Whyte uspio savladati Joshuu, ali to nikome još nije uspjelo u profesionalnoj karijeri. Whyte u karijeri trenutno na omjeru od 25-1 i jedan je od najboljih udarača u teškoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo