JOSHUA I MILLER VEĆ SU SPREMNI ZA BOKSAČKI RAT: / Izazivač odgurnuo prvaka, ovaj ga uvrijedio kao vjerojatno nitko dosad

Image
Foto: AFP

Uvrede su pljuštale na sve strane

20.2.2019.
17:07
AFP
VOYO logo

Prilično je glasan i teško kontroliran bio Jarrell Miller na konferenciji za medije kojom je najavljen njegov pokušaj da naslov svjetskog teškaškog prvaka preuzme iz ruku Anthonyja Joshue.

Sve se dogodilo u utorak u New Yorku gdje je pred Joshuu, dominantnog i neporaženog prvaka po verzijama WBA, IBF, WBO i IBO (21 nokaut u 22 borbe), stao lokalni borac i krenuo sipati opise kao što su 'prevara', 'kur**'', velika pi***', 'lutka' i 'diler droge', a padale su i optužbe za korištenje nedopuštenih sredstava, navodi The Guardian. Jasno, uz predstavljanje sebe kao krajnje opasnog lika iz opasnog grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fizički nasrtaj

U trenucima kad su stajali jedan nasuprot drugome 30-godišnji Miller je krenuo i u fizički obračun odgurnuvši godinu dana mlađeg Joshuu. Nije se aktualni prvak previše uzbudio oko toga. Samo se vratio na mjesto i s rukama na leđima nastavio gledati izazivača.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Anthony Joshua i Jarrell Miller

'Udara poput tetkice'

A imao je i on poruku za boksača koji ga izaziva nakon 23 slavlja i jedne borbe bez pobjednika, ali uz slavlja protiv ne toliko dojmljivih imena koje je nizao. Dok je cijeli svijet očekivao da će za suparnika u borbi za obranu krune dobiti ili Tysona Furyja ili Deontaya Wildera stigao je Miller za kojeg Joshua kaže, a Mirror prenosi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Shvatit ću ga ozbiljno, ali nije on pametan koliko sam ja. Nokautirat ću ga, sto posto. Udara poput tetkice - među svim borcima u diviziji teškaša njegovi su udarci najmekši."

Borba će se održati u New Yorku 1. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo