UŽASNE OZLJEDE / Jezivi prizori nakon teškog poraza. Slavnog hrvatskog MMA borca snimili nakon brutalnog nokauta, lice mu je neprepoznatljivo

Image
Foto: Screenshot YouTube

Pejića su kasnije snimili kada je izlazio iz dvorane i prizori su čak uznemirujući koliko mu je lice bilo oštećeno od udaraca

27.2.2022.
10:15
Screenshot YouTube
VOYO logo

Poznati hrvatski MMA borac Filip Nitro Pejić poražen je danas na priredbi KSW 67 održanoj u Varšavi nakon što je tijekom cijele borbe dominirao protiv domaćeg borca Davida Smielowskog. Njihova borba je održana u kategoriji do 68,5 kilograma, a za Pejića je ovo bio treći poraz u nizu.

Ipak, u samoj završnici borbe, u 3. rundi, Poljak je uspio slomiti Pejića i doći do velike pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja borbe ostalo je 24 sekundi u trenutku kada je Pejić primio jedan težak desni direkt nakon kojeg je pao u parter. Poljak je skočio na njega i krenuo završiti borbu, a u tom naumu je uspio deset sekundi prije kraja kada je sudac prekinuo borbu zbog tehničkog nokauta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadobio je teške ozljede

Filip Pejić napravio je veliku pogrešku u meču. Kretanjem unatrag u trenutku kad više nije imao snage, kad se iz aviona vidjelo da diše na škrge, bacio je dva bezvezna široka krošea, otvorio se time i popio aperkat koji ga je bacio u nokdaun, a onda ga je suparnik dokrajčio teškim udarcima u lice i nanio mu užasne ozljede.

Pejića su kasnije snimili kada je izlazio iz dvorane i prizori su čak uznemirujući koliko mu je lice bilo oštećeno od udaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo