Play ponuda

UŽASNE OZLJEDE / Jezivi prizori nakon teškog poraza. Slavnog hrvatskog MMA borca snimili nakon brutalnog nokauta, lice mu je neprepoznatljivo

Image
Foto: Screenshot YouTube

Pejića su kasnije snimili kada je izlazio iz dvorane i prizori su čak uznemirujući koliko mu je lice bilo oštećeno od udaraca

27.2.2022.
10:15
Screenshot YouTube
Play ponuda

Poznati hrvatski MMA borac Filip Nitro Pejić poražen je danas na priredbi KSW 67 održanoj u Varšavi nakon što je tijekom cijele borbe dominirao protiv domaćeg borca Davida Smielowskog. Njihova borba je održana u kategoriji do 68,5 kilograma, a za Pejića je ovo bio treći poraz u nizu.

Ipak, u samoj završnici borbe, u 3. rundi, Poljak je uspio slomiti Pejića i doći do velike pobjede.

Do kraja borbe ostalo je 24 sekundi u trenutku kada je Pejić primio jedan težak desni direkt nakon kojeg je pao u parter. Poljak je skočio na njega i krenuo završiti borbu, a u tom naumu je uspio deset sekundi prije kraja kada je sudac prekinuo borbu zbog tehničkog nokauta.

Zadobio je teške ozljede

Filip Pejić napravio je veliku pogrešku u meču. Kretanjem unatrag u trenutku kad više nije imao snage, kad se iz aviona vidjelo da diše na škrge, bacio je dva bezvezna široka krošea, otvorio se time i popio aperkat koji ga je bacio u nokdaun, a onda ga je suparnik dokrajčio teškim udarcima u lice i nanio mu užasne ozljede.

Pejića su kasnije snimili kada je izlazio iz dvorane i prizori su čak uznemirujući koliko mu je lice bilo oštećeno od udaraca.

Play ponuda
Play ponuda