JEDAN OD NAJBOLJIH MMA BORACA PROVOCIRA MIOČIĆA: / 'Želim se boriti protiv njega, mogu ga pobijediti, sve je na mojoj strani'

Image
Foto: Profimedia

Fanovi bi s oduševljenjm dočekali njihov obračun

5.2.2020.
10:51
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih MMA boraca i UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji, JonJones, rekao je prije subotnjeg obračuna s Dominicom Reyesom, kako nema ništa protiv toga da u budućnosti odmjeri snage s teškaškim prvakom StipomMiočićem.

"Stvarno se želim boriti protiv Stipe Miočića. Mogu ga pobijediti. Gledajući samo njegove borbe protiv Cormiera, znam da ga mogu pobijediti. Razlika u brzini, moja borilačka inteligencija, raznovrsnost, vjera i samopouzdanje, sve je to na mojoj strani. Mislim da sam ja onaj koji ga može pobijediti. I želim takve stvari raditi dok sam još vruć, dok se osjećam kao što se osjećam sada. Ne bi mi trebala teškaška borba za zagrijavanje. Mislim da sam već sada dovoljno snažan", kazao je Jones tijekom intervjua s ESPN-ovim MMA novinarom Areielom Helwanijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Jul 6, 2019; Las Vegas, NV, USA; Jon Jones (red gloves) before his fight against Thiago Santos (not pictured) at T-Mobile Arena., Image: 455081745, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, ddp USA

Miočić se još nije oglasio po ovom pitanju. Prema onome što se moglo čuti do šefa UFC-ja Dane Whitea američkog Hrvata vjerojatno čeka treća borba s Danielom Cormierom, a tek ako i njoj pobijedi mogao bi u oktogon s Joneson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo