JEDAN OD NAJBOLJIH IKAD NAKLONIO SE MIOČIĆU: / 'Tražim umjetnika koji će napraviti sliku na kojoj smo Stipe, ja i Anderson...'

Image
Foto: Profimedia

Izrazio je želju da se bori s teškaškim prvakom

20.8.2020.
10:54
Profimedia
VOYO logo

StipeMiočić po četvrti je put obranio naslov prvaka protekle nedjelje te tako zacementirao status najuspješnijeg UFC borca u teškoj kategoriji svih vremena.

Nakon što je svladao Daniela Cormiera, Stipu su odmah dočekala dvojica izazivača i ne zna se koji je jači. Francis Ngannou je sljedeći na redu za napad na naslov prvaka, rekao je tako Dana White, no u igru je uletio i Jon Jones koji je najavio prelazak u teku kategoriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da misli ozbiljno pokazao je i drastičnim potezom – odrekao se svog pojasa u poluteškoj kategoriji. A koliko Jones poštuje američkog Hrvata dao je do znanja objavom na Twitteru.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Feb 8, 2020; Houston, Texas, USA; Jon Jones (red gloves) fights Dominick Reyes (not pictured) during UFC 247 at Toyota Center., Image: 497315431, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

"Tražim umjetnika koji će napraviti portret na kojem smo Stipe, ja i Anderson. Slika bi se trebala zvati 'planina najvećih svih vremena'. Je li netko zainteresiran?”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nakon borbe s Danielom Cormierom, Kamerunac Francis Ngannou je obojici boraca čestitao na izvedbi i poručio Miočiću: "Vidimo se uskoro. Ngannou vs Stipe 2".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javio se potom i Amerikanac Jon Jones.

”Borba za naslov prvaka teške kategorije. Vidimo se uskoro. Pobjednik", poručio je Jones, ali mu je vrlo brzo odgovorio Ngannou:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjedni i čekaj svoj red. Red je na meni.”

“Ako me prozivaju, čini se da nešto radim na dobar način. Imam još puno toga za dokazivati. Moram nastaviti pobjeđivati jer pobjeđivati je zabavno. Isto tako moram svojoj obitelji osigurati dobar život”, rekao je pak Miočić na konferenciji za novinare nakon borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo