FNC 12 / Izgubio je titulu u Zagrebu, a sada najavljuje krv: 'Nije stvar samo pobijede nego stvar je dobrog meča'

Još pet dana nas dijeli do velikog borilačkog spektakla u pulskoj Areni

28.8.2023.
20:52
VOYO logo

Ako skenirate QR prikazan u prilogu u nastavku, ekskluzivno ćete moći pratiti 12. izdanje FNC-a, odnosno Fight Nation Championshipa. Čekaju nas tri borbe za pojas pod zvjezdanim nebom, a u kavez FNC-a nakon poraza se vraća Daniel Bažant, a cijeli spektakl moći ćete pratiti na našoj aplikaciji Voyo.

Image
SPREMA SE SPEKTAKL /

Gladijatori opet u Areni: FNC 12 u Puli 2. rujna uz ekskluzivan prijenos na platformi Voyo

Image
SPREMA SE SPEKTAKL /

Gladijatori opet u Areni: FNC 12 u Puli 2. rujna uz ekskluzivan prijenos na platformi Voyo

Nakon teškog zagrebačkog nokauta u kojem je izgubio pojas prvaka perolake kategorije, za Daniela Bažanta ne postoji bolje mjesto za iskupljenje od domaće mu pulske Arene. Protivnik će mu biti Izraelac Itay Tratner koji se prije mjesec dana predstavio FNC publici pobjedom u Bugojnom nad Ivanom Sičajom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam svog protivnika na zadnjem eventu. Odličan je, pobijedio je i očekujem jedan dobar meč i nadam se da ćemo se dobro razvalit", najavio je hrvatski borac. 

Bažant i Tratner bit će zadnja borba prije nego što krenu tri meča za pojaseve. Danielu će ovo biti i savršena prilika da se ekspresno vrati u ulogu izazivača perolake kategorije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebam se vratit pobjedama tako da trebam pobijediti, ali nije stvar samo pobijede nego stvar je dobrog meča. Znači trebam pružit dobar meč, ne trebam sada kalkulirat nego trebam odradit to sto posto. S obzirom da se ja ne bavim ovim zbog novca nego zbog ljubavi, očekujte krv", samouvjeren je Bažant. 

U pulski oktogon će i Bažantov dvoranski kolega, Kubanac Andres Ramos koji živi u slovenskom Kopru, a za borbe se priprema u pulskom Trojanu Zelga Galešića. On je, kao i Tratner, u FNC-u debitirao sjajnim nokautom u Bugojnom, a sada će drugu profesionalnu pobjedu tražiti protiv Slovaka, Romana Hulle

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Plan je da pobijedim u drugoj rundi, dolje, na parteru tehničkim nokautom ili jiu jiutsuom. To sam trenirao", najavio je Ramos.

Ako se obojici želje ostvare već postoje planovi za dalje. Ramos želi što prije krenuti prema pojasu poluteške kategorije za koji će u Puli boriti Matej Batinić. Bažant pak, u svom stilu, za budućnost ima drukčije želje.

"Moram vratiti kredit za prostor koji sam kupio!", otkrio je Bažant s kojim nikada nije dosadno, ni u kavezu ni izvan njega. Zato nemojte propustiti njegov nastup te još osam uzbudljivih borbi koje ćete osim u pulskoj Areni moći pratiti uživo na našoj aplikaciji Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo