Ipak je moguće! Željko Mavrović sprema pravu senzaciju!

'Zadovoljan sam radom nogu, svojim eskivažama, a i ruke me bolje slušaju no prije.

20.1.2013.
16:01
VOYO logo

U vrijeme kada je svijet boksa u velikoj krizi kvalitete, pa se dobre borbe mogu nabrojati na prste jedne ruke, vijest o povratku Željka Mavrovića zvuči kao pravo osvježenje i senzacija, gotovo nestvarno. A to se zaista događa! Šaka sa Srednjaka u 43.godini sprema veliki povratak u ring!

O tome smo već pisali prije nešto više od mjesec dana, ali Mavrović je sada ponovno javno progovorio koliko je zaista ozbiljan u svojoj namjeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bliži sam povratku no prije pet tjedana, no odluku još nisam donio", izjavio je Večernji i opisao s koliko ozbiljnošću prilazi treningu.

"Zadovoljan sam radom nogu, svojim eskivažama, a i ruke me bolje slušaju no prije. Zapravo, rekao bih da sam fizički spreman i u ring bih mogao za mjesec i pol dana, no važno je da vidim mogu li imati ekipu koja bi me pratila".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Željko posljednjih tjedana naporno vježba u jednom atomskom skloništu u Španskom, s novim trenerom Vladom Božićem.

"Treniram kod njega već pet tjedana i odgovara mi način na koji to radi. On je nastavak one stare zagrebačke škole boksa začete još prije Drugog svjetskog rata s Amerikancem Liggettom, koju su kasnije nadograđivali Hrbić i Sivka, a poslije i moj najdraži trener Milan Richter. Vidim da je Vlado pokupio i nešto od mog profesionalnog trenera Darkiea Smitha", izjavio je 'Hrvatski irokez', koji kao i njegov stari dobri filmski junak, Rockie, sanja meč koji će svima pokazati da Željko Mavrović još nije za mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko mjeseci smo malo sumnjali, ne zato što on to ne bi mogao, već zbog toga što je za povratak nakon toliko godina pauze potrebna nevjerojatna volja i odricanje. Sada mu vjerujemo i navijamo za njega...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo