IMAMO NAJBRŽI NOKAUT U POVIJESTI? / Ovo je nestvarno, nitko ne može vjerovati da je za samo nekoliko sekundi tako razvalio neporaženog borca

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Won Jun Choi je borac kojeg se možda sjećate iz veljače

18.6.2019.
12:25
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Proteklog vikenda održan je novi event korejske promocije Road FC, a na njoj se dogodio vjerojatno novi najbrži nokaut u povijesti slobodne borbe čiji je autor Won Jun Choi kojem je baza u MMA taekwondo. South China Morning Post javlja kako je "Choi u borbi protiv In Soo Hwanga (baza mu je kickbox) upisao pobjedu najbržim nokautom u povijesti te organizacije, a možda i najbržim nokautom na višoj razini uopće, svladavši suparnika za 5 sekundi"...

Hwang uoči borbe imao skor 4-0, Won Jun Choi 4-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, za službenu potvrdu treba ipak imati službeni podatak koji još uvijek nije izašao, pa je ovo za "najbrži nokaut" još uvijek u sferi pretpostavke.

Kako bilo, Hwang je uoči borbe imao skor 4-0, dok je Choi Won-Jun imao skor od 4-2. No, kad je sudac označio početak borbe Hwang se, poput pravog početnika, zaletio na suparnika i odmah "popio" udarac koji ga je srušio na tlo i priča je bila - rješena!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Možda je bio malo pretjerano samouvjeren pa je dobio batina čim je borba započela'

"I možda je bio malo pretjerano samouvjeren pa je dobio batina čim je borba započela. Hwangovo je tijelo postalo beživotno nakon što je dobio udarce na tlu, a Choi nije imao milosti. Ovaj 29-godišnji Korejac, naizgled šokiran onim što se upravo dogodilo, skočio je na ogradu kaveza kako bi proslavio veliku pobjedu, pred jednako zapanjenom publikom dok je Hwang teturao na nogama... Hwang je bio uzbuđen kao potencijalna nova zvijezda korejske promocije nakon što je brzo vezao četiri pobjede u roku od osam mjeseci", stoji u pisanju South China Morning Posta.

Image
OVO JE JEDAN OD NAJBOLJIH POTEZA IKAD VIĐENIH U UFC-U: /

Posljedice ove majstorije su zastrašujuće; iz ovog se teško izvući

Image
OVO JE JEDAN OD NAJBOLJIH POTEZA IKAD VIĐENIH U UFC-U: /

Posljedice ove majstorije su zastrašujuće; iz ovog se teško izvući

Vrijedi spomenuti kako je Won Jun Choi borac kojeg se možda sjećate iz veljače, kad je tadašnji SBC prvak Michel Pereira na ROAD FC-u protiv njega ostvario uvjerljivu pobjedu u prvoj rundi za samo 41 sekundu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo