EKSKLUZIVNO / Hrvat brani naslov na neviđenom spektaklu u Zagrebu: 'Vjerujem da ću to pokazati u meču, očekujem dominantnu pobjedu'

Image
Foto: FNC

Razgovarali smo s Đanijem Barbirom uoči FNC-ovog spektakla koji nas ovu nedjelju očekuje u Areni Zagreb

28.5.2023.
10:00
FNC
VOYO logo

Fight Nation Championship 11 u Areni Zagreb je pred vratima. Čeka nas spektakularan događaj koji ćete moći gledati na PLAY Premiumu.

Image
EKSKLUZIVNO NA PLAY PREMIUMU /

Kako ove nedjelje pratiti borilački spektakl FNC 11? Jako jednostavno, ovdje je sve objašnjeno

Image
EKSKLUZIVNO NA PLAY PREMIUMU /

Kako ove nedjelje pratiti borilački spektakl FNC 11? Jako jednostavno, ovdje je sve objašnjeno

Organizatori ističu kako svaki puta se trude event podići na višu razinu, pa će tako biti i ovaj put, a osim izvanrednih borbi, gledatelji će moći uživati u dosad neviđenoj produkciji i prezentaciji borbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal Net.hr i RTL Hrvatska nastavljaju upoznavati borilačke fanove i javnost sa zaštitnim licima eventa, a jedno od njih svakako je 25-godišnji Đani Barbir koji brani pojas u srednjoj kategoriji. Jedan od najperspektivnijih MMA boraca u regiji koji se nije borio od FNC-a 7 kada je do naslova stigao tako što je Andija Vrtačića 2.42 prije kraja prve runde prisilio na predaju.

Đanija smo ulovili nakon treninga, pa nas je prvo zanimalo koliko traju treninzi u ovoj fazi priprema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako kad, ovisi u kojem smo dijelu priprema, evo sada sam odradio trening od 40 minuta", započeo je Đani za Net.hr, pa nastavio:

"Dugo me nije bilo u ringu, ali evo zadnji sparinzi, zadnji treninzi, stvarno sam onako dosta odskočio od zadnjeg meča, vidljiv je velik napredak i vjerujem da ću to pokazati u meču."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barbira u nedjelju očekuje Poljak Arkadiusz Maziakowski, koji se trenutno nalazi na omjeru šest pobjeda i tri poraza.

"Na YouTubeu ima nekoliko njegovih mečeva, nije nešto pretjerano aktivan, da se bori svakih nekoliko mjeseci, ali u posljednjih šest, sedam godina je skupio devet profesionalnih mečeva. Na YouTubeu sam ih pronašao nekoliko, posebice ova zadnja dva koja su možda najbitnija, jer dobar si koliko si bio dobar u zadnjem meču. Proučili smo ga, vjerujem da sam puno kvalitetniji, vjerujem da sad samo treba ispratiti taktiku i sve što smo spremili. Vjerujem u dosta dominantnu pobjedu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Areni će Đani sigurno imati veliku podršku navijača, no pritiska nema.

"Nemam pritiska, za mene je to samo šlag na torti za sve ove godine koje sam radio za to. Poruka navijačima je da dođu u što većem broju i svjedoče jednom od najboljih evenata koji su tu bili u regiji ikad jer su svi najbolji regionalni borci na cardu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/6c99dfd8-fafc-11ed-8a23-da9230f0d668/original

Barbir na stolu ima ponudu KSW-a, pa smo upitali gdje se vidi u budućnosti.

"Definitivno se vidim još u FNC-u, planiram braniti naslov, ali u to bih volio kombinirati s KSW-om ili OKTAGON-om, vidjet ćemo tko će dati bolju ponudu. Sigurno ću raditi meč FNC pa KSW, FNC, KSW, to bila neka idealna kombinacija u ovom trenutku karijere."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 11 - borilački spektakl godine iz Arene Zagreb gledajte UŽIVO u nedjelju, 28. svibnja od 20 sati, ekskluzivno na PLAY Premiumu!

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo