HRGOVIĆEV PROMOTOR OTKRIO ZAŠTO JE JOSHUA ODBIO BORBU S NJIM: / 'On nikad ne bi izabrao borca poput Filipa...'

Image
Foto: AFP

Hrgović se u četvrtak prvi put susreo oči u oči s Corbinom, ali je izjavio da mu on ne misli biti prijatelj, ali da poštuje Gregoryja Corbina kao borca

23.5.2019.
21:02
AFP
VOYO logo

Hrvatski boksač FIlip Hrgović uskoro će se naći pred novim izazovom. Samo nas tri dana dijele od njegove borbe s Gregoryjem Corbinom koju ćete moći gledati u izravnom prijenosu na RTL televiziji. kamere RTL-a pratile su Filipa na njegovim treninzima u SAD-u, a izjavu je dao i Hrgovićev promotor Nisse Sauerland koji je otkrio zanimljivu informaciju o mogucnosti borbe prvaka u BF, WBA i WBO-u Anthonyjem Joshuom.

HRGOVIĆ SE JAVIO IZ SAD-a I ZAPALIO NACIJU: Pogledajte što je rekao kad ga je novinar nazvao najboljim hrvatskim boksačem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad smo čuli da je Jarrel Miller pozitivan na doping, kontaktirali smo Joshuine promotore i rekli da bismo uskočili u ovu borbu. Dali smo im natuknuti da je Filip spreman ako se Joshua želi s njim boriti. Ipak, shvaćam da Joshua nikad ne bi izabrao borca poput Filipa jer bi bio težak protivnik. Morali bismo preuzeti ulogu izazivača za lov na titule tako da ćemo nastaviti inzistirati.", rekao je Sauerland za RTL.

Hrgović se u četvrtak prvi put susreo oči u oči s Corbinom, ali je izjavio da mu on ne misli biti prijatelj, ali da poštuje Gregoryja Corbina kao borca. Corbin se popeo na pozornicu i zapjevao pjesmicu Hrgoviću koja je, ugrubo, glasila "Počinje novi dan, nova zora", na što mu je hrvatski borac završio pjesmicu svojim riječima da se "to neće dogoditi u subotu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bombe su spremne

"Spreman sam na prljavštine, izgubio je posljednji meč diskvalifikacijom – udario je pet puta ispod pojasa. Voli udariti u klinču, i nedozvoljeno, i zabiti lakat i svašta. To je borba i ja sam za. Na sve njegove prljavštine, ja ću odgovoriti s još više prljavštine. Na sve sam spreman", izjavio je Filip Hrgović uoči borbe s Corbinom.

[VIDEO] FILIP HRGOVIĆ SE PUNOM PAROM PRIPREMA ZA DEBI U SAD-U: Pogledajte kakve će bombe Corbin morati preživjeti u ringu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je kakvim će stilom boksati protiv Amerikanca: "Radio sam na pojedinačnim bombama i naglasku udarca s cijelim tijelom, što je prilagođeno profesionalnom boksu. Ali ja sam bio desetak godina u amaterskom boksu, naučio sam bacati puno udaraca i tako se najbolje osjećam u ringu i držim kontrolu. Tako da mkislim da će biti kombinacija starog i novog stila. Ali najbitniji u svemu sam ja i da si sve posložim u glavi. Jedini ja znam kako se osjećam i što je najbolje za mene. Na meni je da te nove stvari implementiram, ali ne smijem izgubiti ono što me krasi – da bacam puno udaraca i da sam brz teškaš’, rekao je hrvatski boksač i zatim prokomentirao svojeg protivnika.

"Mislim da je Corbin u rangu posljednja dva borca protiv kojih sam boksao. Nije za podcijeniti, ali mislim da nije na mojoj razini spreme i da sam u boljoj životnoj dobi, ali moram biti brz, jak i budan, jer ne smijem m8u dati šansu jer radi se o iskusnom borcu koji će iskoristiti sve što mu se ponudi", izjavio je Hrgović i zatim poručio da je spreman na ama baš sve u ringu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borbu Hrgovića i Corbina (kad već Joshua nije htio) moći ćete pratiti uživo u nedjelju od 3 sata ujutro na RTL televiziji.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo