Boksački spektakl / Filip Hrgović u ringu u subotu: Prijenos velike borbe pratite samo na RTL-u!

Željko Mavrović, Mario Preskar i Stjepan Božić - stručni RTL-ov trio najavljuje - pobjedu.

21.5.2019.
20:08
VOYO logo

Ušli smo u veliki tjedan za Filipa Hrgovića, tjedan u kojem će se predstaviti na najvećem boksačkom tržištu - američkom.

U Marylandu pokraj Washingtona, u osmom profesionalnom meču Hrgovića čeka 38- godišnji Amerikanac Gregory Corbin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijenos je na RTL-u u noći sa subote na nedjelju u tri sata, snimka istoga dana u 13.55.

Željko Mavrović, Mario Preskar i Stjepan Božić - stručni RTL-ov trio najavljuje - pobjedu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada vidite kako izgleda Filip Hrgović pri kraju priprema i njegov protivnik Amerikanac Gregory Corbin, onda možemo očekivati da bi se Hrgović ovako mogao predstaviti američkoj publici i medijima.

"Ja vjerujem da će Hrgović potvrditi svoj status i s tog 13. mjesta na ljestvici ako se ne varam, ući u Top 10 s ovim mečom ja nekako na taj način najavljujem i njegovu pobjedu", kaže Željko Mavrović, stručni sukomentator RTL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15 pobjeda i samo jedan poraz ima Corbin. Impresivan omjer, no Amerikanac ima 38 godina, a u profesionalne vode krenuo je tek s 31. Tada je, naime, izišao iz zatvora zbog veza s meksičkim narkokartelom. 

"Sedam i pol godina provesti u zatvoru, to je zasigurno ogroman period bez pravih priprema bez paske vrhunskog trenera", rekao je Mario Preskar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip Hrgović pod paskom je kubanske legende Pedra Diaza uz kojeg raste iz meča u meč. Nema samo taktičkog lisca u kutu, već i najboljeg svjetskog menadžera u uredu - Eddiea Hearna koji se brine i o Anthonyju Joshui. 

"Filip je ušao u A ligu svjetskog boksa radi s najvećim imenima u profesionalnom boksu i ja vjerujem da ćemo ga za koju godinu gledati u najvećim mečevima", smatra Stjepan Božić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju smo u akciji u New Yorku vidjeli Donteja Wildera. 1. lipnja gledat ćemo Anthonyja Joshuu premijerno na američkom tlu. Teška je kategorija eksplodirala, a Filip Hrgović pliva s velikim dečkima. Gregory Corbin samo je prva stepenica u novoj avanturi preko bare.    

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike