HRGOVIĆ SE UZ THOMPSONA NABRIJAVA ZA MEČ KARIJERE: / Pogledajte kako je najavio rat u ringu i lov na boksačkog kralja

Image
Foto: Sauerland Promotion

Hrgović je najavljen kao buduća zvijezda teške kategorije i ovo mu je prilika da se pokaže u najboljem svjetlu

20.5.2019.
15:29
Sauerland Promotion
VOYO logo

Nakon prošlogodišnje obrane WBC internacionalnog pojasa u Zagrebu i trijumfa nad Kevinom Johnsonom, Filip Hrgović se okreće novom protivniku, i ovoga puta protiv Amerikanca, iskusnog Gregoryja Corbina s kojim će ukrstiti rukavice u SAD-u, u Oxon Hillu, u Marylandu. Kao što su se i prošle Hrgovićeve borbe mogle gledati na RTL-u, tako će i ova biti u prijenosu na glavnom kanalu RTL-a, 26. svibnja u jutarnjim satima, od 3:10 uz praćenje Filipa Brkića i Željka Mavrovića te s reprizom istog dana od 13:55 sati.

Bit će to premijerni nastup Hrvata u SAD-u protiv 38-godišnjaka iz Teksasa, Gregoryja „Bad News“ Corbina, koji drži zavidan omjer pobjeda i poraza (15-1), jedini poraz bilježi u ožujku ove godine protiv Charlesa Martina. Za razliku od Corbina, Hrgović drži savršen omjer pobjeda (7-0) porazivši Raphaela Zumbana (TKO1), Pavela Soura (KO1), Toma Littlea (TKO4), Seana Turnera (UD8) i Filiberta Tovara (TKO4), Amira Mansoura (KO3) te Kevina Johnosna (UD8) i taj niz želi nastaviti novim trijumfom, dok Corbin traži iskupljenje nakon posljednjeg poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRGOVIĆ UOČI BORBE PROTIV DONEDAVNOG ZATVORENIKA: ‘Pripremam se kao da se borim za titulu, spreman sam na sve’

Buduća zvijezda

Hrgović je najavljen kao buduća zvijezda teške kategorije i ovo mu je prilika da se pokaže u najboljem svjetlu američkoj publici, koja, kako je izjavio Hrgović, voli način borbe koju on prikazuje, borbeni stil s puno udaraca. “Pripremam se kao da se borim za titulu i spreman sam na sve. S čim god on dođe, ja imam odgovor, tako da sam siguran da nas sve očekuje odličan meč. Protivnik je dosta dobar za ovu fazu karijere. Ne mogu reći da je svjetska klasa, ali nije za podcijeniti”, izjavio je Hrgović za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Boxrecu, Hrgović je trenutno rangiran kao 15. teškaš svijeta, dok se Corbin smjestio na dalekom 143. mjestu, što samo govori tko je favorit ove borbe. Hrgovićev promotor Team Sauerland postigao je dogovor s Matchroomom i DAZN-om, što je Hrgoviću omogućilo borbu u SAD-u, dok je slavni trener Pedro Diaza i dalje s Hrgovićem. Radi se o treneru koji traži stopostotnu posvećenost pa su intenzivni i naporni treninzi već rutina za Hrvata, koji će sigurno biti spreman i u optimalnoj formi za meč.

Na svom je Instagramu objavio svoje najbolje poteze iz borbi uz podlogu Thompsona uz kojeg u ring ulaze i hrvatski MMA borci Antun Račić i Roberto Soldić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Hrga se pohvalio i trenutnim renkingom boksača na kojem je zauzeo 15. mjesto:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo