HRGOVIĆ POTPISAO UGOVOR ŽIVOTA: / Od sada će se o njegovoj karijeri brinuti čovjek koji zastupa boksačkog kralja

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Od sada će svoje borbe odrađivati diljem svijeta

14.2.2019.
16:33
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Otkako je prije godinnu dana potpisao ugovor s velikom njemačkom promotorskom agencijom Sauerland Promotions karijera Filipa Hrgovića krenula je uzlaznom putanjom. U srijedu je pak iz iste došla vijest da će se o njegovoj karijeri osim njih brinuti i promotorska kuća Matchroom Boxing. To znači da će njegove borbe ekskluzivno u SAD-u prenositi DAZN, a u Velikoj Britaniji Sky Sports.

Riječ je, inače o agenciji na čijem je čelu Eddie Hearn, promotor aktualnog teškaškog boksačkog prvaka Anthonyja Joshue.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Put prema tronu

"Jako sam sretan što će moj promotor surađivati s Matchroom Boxingom kako bi dobio priliku nastupati u velikim borbama i nastaviti moj put prema svjetskoj titulu. Ovo je sjajna prilika za moju karijeru i dokazuje da sam trenutačno jedan od najperspektivnijih boksača. Cilj mi je postati svjetski prvak. Za to ću morati pobijediti najbolje, i kao što sam do sada pokazao spreman sam se boriti sa svakim. Drago mi je što ću sudjelovati u velikim borbama diljem svijeta i pokazati boksačkim fanovima što Filip Hrgović može", poručio je.

Image
Image

Britain's Anthony Joshua (L), boxing promoter Eddie Hearn (C) and Bulgaria's Kubrat Pulev (R) pose on the pitch at the Principality Stadium in Cardiff on September 11, 2017 during a promotional event for their heavyweight world title boxing match. Britain's Anthony Joshua will defend his IBO, IBF and WBA world heavyweight titles against Bulgaria's Kubrat Pulev at Cardiff's Principality Stadium on October 28. / AFP PHOTO / Geoff CADDICK

Oglasio se Hearn

"Uzbuđen sam što smo se udružili s Team Sauerlandom kako bi zajedno radili na karijeri iznimnog teškaša Filipa Hrgovića. Svi u svijetu boksa znaju koliku prijetnju on predstavlja i da je spreman u ovako ranoj fazi karijere boriti se s najboljima. Fanovi će ga sada moći gledati diljem svijeta", poručio je Eddie Hearn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujemo da je Hrgović jedan od najuzbudljivijih boksača u ovom trenutku. Oduševljeni smo što ćemo surađivati s Hearnom i Sky Sportsom i DAZN-om te što ćemo zajedno iscrtati put koji će Hrgovića dovesti na vrh", kazao je Nisse Sauerland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo