HRGOVIĆ DOZNAO SVOG SLJEDEĆEG PROTIVNIKA: / Vraća se u Ameriku na veliki način u najvećoj borbi svog života

Image
Foto: Profimedia

Hrgović doznao sljedećeg protivnika

2.10.2020.
22:23
Profimedia
VOYO logo

Najbolji hrvatski profesionalni boksač Filip Hrgović ( (11-0, 9 nokauta) doznao je svog sljedećeg protivnika. Neporaženi teškaš, vlasnik internacionalnog WBC pojasa i trenutno začuđujuće 32. boksač prema BoxRecu imat će priliku pokazati da je bolji od toga. Na Hrginom Facebook profilu osvanula je najava borbe protiv 39-godišnjeg Amerikancem Rydella Bookera (26-3 13 nokauta) koju su najavili i ostali borilački mediji, kao i Matchroom Boxing, Hrgina promocijska kuća koju vodi Eddie Hearn, najjači boksački promotor današnjice koji je uzeo Filipa pod svoje i uveo ga u elitni teškaški razred svoje pomocije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba će se dogoditi 7. studenog u hotelu Seminole Hard Rock Hotel & Casino Hollywood na Floridi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak u SAD

World Boxing News javlja kako je Hrgović hrvatska senzacija u teškoj kategoriji poznata kao "El Animal" i kako ga čeka veliki meč, nakon spektakularne pobjede u drugoj rundi nokautom protiv Alexandrea Kartozije prošlu subotu u danskom Strueru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osvajač olimpijske bronce 2016. godine vraća se tako u Ameriku po drugi put u karijeri, prethodno je zapanjio nokautom nad Gregoryem Corbinom u MGM National Harboru u Marylandu", stoji u tekstu spomenutog medija.

Hrga će tako nastojati produljiti seriju nokauta, protiv boksača rodom iz Detroita, a koji je izazivača svjetskog naslova Kubrata Puleva gurnuo u svih 10 rundi u Fresnu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu dočekati da se ponovo borim u Americi. Booker je tehnički vješt borac koji je pružio jako dobar otpor Kubratu Pulevu, izazivaču svjetskog prvaka Joshue. Pulev je pobijedio na bodove, a Booker je čak dobio nekoliko uvodnih rundi. Ja držim da ja to mogu bolje od Puleva. Želim poslati poruku i završiti borbu ranije", rekao je Filip Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to nije sve. Da je ovo najveća dobra dosadašnje profi karijere govori i situacija da se radi o borcu koji ga dobro poznaje.

"Booker je bio jedan od mojih sparing partnera prije borbe s Gregoryjem Corbinom. Znam ga dobro i on mene zna, stoga se veselim borbi. Ima dobre boksačke vještine, ima i tehniku, ali ja ću se još bolje spremiti i biti ću u još boljoj formi. Mislim da se neće znati nositi s mojm snagom i pritiskom u ringu", ističe Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgovićev promotor Kalle Sauerland vjeruje da će "prometna jesen", u kojoj bi Filip trebao imati sveukupno tri borbe, biti savršena priprema za napad na svjetski naslov u 2021.

'Spreman je za svjetski naslov'

"Filip ima takav stil borbe da predstavlja problem za svakog teškaša. Ima dinamit u obje ruke što je pokazao i posljednjoj borbi, a vjerujem da će to pokazati i u borbi sa Bookerom. Za Filipa je jako važno da je u stalnom pogonu jer za njega očekujemo velike stvari u 2021. godini. On je spreman za napad na svjetski naslov", izjavio je Kalle Sauerland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgovićev menadžer Željko Karajica istaknuo je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon njegovog nokauta godine protiv Kartozije, sretan sam što se Filip tako brzo vratio u ring. Jako je uzbuđen što će se ponovno boriti u Americi i radujemo se što će 7. studenog prirediti show za američke ljubitelje borbe".

Hrgović, kojeg zajedno promoviraju Team Sauerland i Matchroom Boxing, bori se u sklopu velike noći boksa na Floridi na kojoj američka zvijezda Devin Haney brani naslov WBC-a u lakoj kategoriji protiv Yuriorkisa Gamboe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo