FURYJEV PROMOTOR PROVOCIRA HRGOVIĆA: / 'Znam da imaju jednog boksača, ne mogu mu se sjetiti imena, neka se Whyte s njim bori'

Image
Foto: Profimedia

Warren je iskoristio priliku i bocnuo svoj konkurenta

5.11.2020.
10:02
Profimedia
VOYO logo

Revanš između ruskog boksača Aleksandra Povjetkina i Britanca Dilliana Whytea 21. studenoga, otkazan je zbog Povjetkinove zaraze koronavirusom. Povjetkin i Whyte su se već jednom sastali, 22. kolovoza, kada je Rus slavio nokautom u petoj rundi.

Na ovu situaciju reagirao je Frank Warren, jedan od najmoćnijih boksačkih promotora, koji zastupa i WBC-ovog prvaka Tysona Furyja. Naime, u razgovoru za talkSPORT došao je sa zanimljivim prijedlogom. Bolje rečeno reakcijom na izjavu još jednog moćnomg promotora Eddieja Hearna koji je poručio kako bi se Fury 5. prosinca trebao boriti s Whyteom, kojeg on zastupa, umjesto Agitom Kabayelom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispravite me ako griješim, nije li Dillian bio apsolutno pregažen u prošloj borbi protiv Povjetkina? On je bio u to vrijeme obavezni Furyjev izazivač, no iz njegovog kampa su stalno nešto vikali oko toga da će sve tužiti, a onda su ga glupo stavili u ring s Povetkinom. On je propustio svoju priliku i mi ga ne trebamo Radimo na meču s Kabayelom, a ako se to ne dogodi tražit ćemo nekog drugog, ali definitivno ne Whytea", rekao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da imaju jednog europskog boksača, ne mogu mu se sjetiti imena, koji bi trebao biti sljedeća velika stvar. Njega su htjeli staviti protiv Duboisa, ali neka ga stave s Whyteom. Ako je on sljedeća velika stvar, idemo vidjeti je li to istina. Oni lako mogu organizirati tu borbu. Stavite ga u ring s Whyteom", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko mjeseci Warren je, naime, predložio da se njegov mladi boksač Daniel Dubois bori s Whyteom, ali je Hearn rekao kako bi on trebao u ring s Hrgovićem. Zbog toga je sada Warren uzvratio Hearnu i poručio mu da bi se Whyte trebao boriti s Hrgovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo