U SUBOTU OD 20 SATI / FNC spektakl koji vam donosi VOYO sve je bliže: Ljuti rivali spremni na revanš

Image

Prvi put u Srbiji FNC donosi borbe koje će s velikim iščekivanjem i zanimanjem pratiti čitava regija!

30.10.2023.
17:48
VOYO logo

Nakon rujanskog spektakla u pulskoj Areni, u svojem trinaestom izdanju FNC odlazi u Beograd, u halu Aleksandar Nikolić, u kojoj u subotu, 4. studenoga od 20 sati počinje još jedan veliki događaj koji će se ekskluzivno moći pratiti uživo na platformi Voyo. Prvi put u Srbiji FNC donosi borbe koje će s velikim iščekivanjem i zanimanjem pratiti čitava regija!

Image
VIDIO JE CROATU I 'POLUDIO' /

Prisjetimo se kako je to izgledalo kada je Vaso posljednji put ušao u ring FNC-a

Image
VIDIO JE CROATU I 'POLUDIO' /

Prisjetimo se kako je to izgledalo kada je Vaso posljednji put ušao u ring FNC-a

Dvije godine poslije poraza u Šibeniku Vaso Bakočević (34, 43-21-1) želi uzvratiti najvećem rivalu Franciscu CroatiBarriju (34, 11-3). Prvi ogled boraca gledalo je mnoštvo obožavatelja MMA borbi pa će tako sigurno i revanš privući rekordan broj gledatelja! Vaso Bakočević najavljuje borbu prsa u prsa te izjavljuje da u slučaju da ga Croata ne sruši na zemlju, ovaj nema šanse u uzvratu jer se jednostavno ne može mjeriti s njim. Hrvat je bio jednako odrješit: 'Ovaj put ćeš za stvarno spavati, neću ti dopustiti da glumiš da si zaspao.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz mjeseca u mjesec Voyo donosi jedinstveno borilačko iskustvo

Image

No borba Crnogorca i Hrvata tek će biti uvod u borbu prvaka velter kategorije FNC-a Nikole Joksovića (29, 12-1), koji brani pojas protiv Save Lazića (34, 11-6). To će biti ogled dvaju ponajboljih srpskih klubova; Fight Company i Car Dušan Silni. Lazić je prošle godine bio uvjerljiv jer je u svega 18 sekundi svladao Ivicu Truščeka, stoga će se Josković naći pred velikim izazovom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojoj prvoj profesionalnoj borbi u velter kategoriji Aleksandar MlataVukosavljević iz Kosovske Mitrovice (30, 0-0), koji već duže vrijeme trenira u dvorani zagrebačkog American Top Teama, suprotstavit će s Miladinu 'Kangaroou' Kolarskom (27, 6-6), koji se predstavio na FNC-u 10 protiv Ante Alilovića (26, 3-3).

Teufik 'Hanibal' Šehić (21, 1-0) i Boris Stanić (21, 2-0) borit će se u pero lakoj kategoriji. Borac iz Bosne i Hercegovine, član Knights Training Centra ide po drugu profesionalnu pobjedu, no čeka ga težak zadatak protiv borca iz My Rules tima, koji je zaradio nastup pobjedom protiv Erika Pletikosa (20, 2-0) u polufinalu četvrte sezone ‘Armagedona’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Najpopularniji mladi borac u regiji Marko 'Skullcrusher' Bojković (22, 4-0) suprotstavit će se brazilskom borcu Lucasu Ananiasu (28, 15-5), sparing-partneru bivšeg UFC prvaka Josea Alda (37, 31-8). Bit će to Markov prvi nastup pred domaćom publikom, a poseban motiv pronalazi u sukobu između Ananiasa i svog trenera Ivana IckaĐorđevića. Ananias bilježi 15 profesionalnih pobjeda, za titulu se borio u najjačoj brazilskoj promociji Shoto, ali izgubio je od Thiaga Silve.

U catchweight kategoriji do 79 kg legenda MMA Ivica ‘Terror’ Trušček (39, 42-38) borit će se protiv Jovana Marjanovića (24, 7-2). Nakon poraza protiv Marka Kisiča (30, 9-4) Trušček traži pobjedu u svom 81. profesionalnom nastupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U MMA kavez ući će i Srpkinja Marina Spasić (29, 3-0) protiv Talijanke Samin DemonKamal Beik (34, 6-4) u catchweight kategoriji do 54 kg te perspektivni Ognjen Babić protiv Francuza Axela Noboua (3-1), koji je posljednje dvije borbe odradio u Hexagone MMA promociji. Borilački spektakl FNC 13 na rasporedu je 4. studenoga od 20 sati samo na platformi Voyo.

FNC 13 ove subote, 4. studenog, stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo od 20.00 u prijenosu UŽIVO

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo