Fight Nation Championship / Spektakl FNC 11 u Areni Zagreb ekskluzivno na PLAY premiumu

Fight Nation Championship ekskluzivno na PLAY Premiumu

20.5.2023.
18:04
VOYO logo

Ljubitelji borilačkih sportova, čujte i počujte - upamtite datum 28. svibnja jer stiže novi spektakl u režiji Fight Nation Championshipa. I to ne bilo kakav! Nakon deset velikih priredbi i prvog odlaska priredbe izvan granica Republike Hrvatske, ona 11. vraća se u glavni grad Lijepe naše i to u - Arenu Zagreb! A to će biti pravi udarački šou, dosad neviđen u Hrvatskoj...

Image
IGOR POKRAJAC /

Čovjek s najviše nastupa u UFC-u od svih Hrvata u studiju Net.hr-a; 'Da sam taj dan otišao na avion vjerojatno bih umro, a Mislav Vučetić Kure je pravi ratnik''

Image
IGOR POKRAJAC /

Čovjek s najviše nastupa u UFC-u od svih Hrvata u studiju Net.hr-a; 'Da sam taj dan otišao na avion vjerojatno bih umro, a Mislav Vučetić Kure je pravi ratnik''

FNC donosi uvijek nešto novo

Od početaka u staroj dvorani zagrebačkog American Top Teama preko Šibenika, Osijeka, Zaboka, Karlovca, Pule, Siska, Ljubuškog (BiH) i Medulina svaki put Fight Nation Championship na scenu je donio nešto novo, te sve više uzbuđenje i promociju podizao na višu razinu, a tako će biti i ovaj put. Nakon čudesne priredbe u kolosalnoj Areni u Puli, slijedi nam još jedna nezaboravna priredba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekrasno zdanje najveće hrvatske dvorane popratit će dosad neviđena produkcija, ali i dolazak ponajvećih regionalnih zvijezda poput Ivana Erslana (31, 12-2-1), Marka 'Skull Crushera' Bojkovića (21, 3-0), Filipa 'Nitra' Pejića (30, 16-7-2), legende regionalnog MMA-a Ivice 'Terrora' Truščeka (35, 42-37) i mnogih drugih.

U kavezu će s njima biti jaki svjetski borci, ali i oni iz regije tako da je dosad najveća doza uzbuđenja zagarantirana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fight card

Fight Nation Championship objavio je fight card velike priredbe u Areni. Program počinje s dvije borbe u kategoriji do 84 kilograma. Prvo će u kavez Marin Mikulić i Stanislav Krofak, a nakon njih Robin Roos i Andi Vrtačić. Prije "Main carda" očekuje nas još jedna boba, okršaj našeg Ivice 'Terrora' Trušćeka i Marka Kisića.

Main card počinje borbom Aleksandra Pysanka i Mateja Batinića, a nakon njih na scenu stupa Marko 'Skull crusher' Bojković. Njegov protivnik je trebao biti Samil Irisbiev, no došlo je do promjene i još čekamo objavu s kim sće se sučeliti. Potom, u šestom meču večeri sukobit će se Filip Pejić 'Nitro' i Rony Jason.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga slijede dvije borbe za titulu: Prvo će se u kategoriji do 84 kilograma boriti Arkadiusz Maziakowski i Đani Barbir, a nakon njih će se za titulu prvaka njih u kategoriji do 66 kila boriti Jordan Barton i Daniel Bažant.

Program zatvara veliki dvoboj Ivana Erslana Edersona Maceda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je najavljen, ipak je otkazan meč Satoshija Ishija, štićenika legendarnog Mirka Crocopa Filipovića, koji se trebao boriti protiv Carlosa Eduarda.

Ulaznice su u prodaji, mogu se kupiti putem sustava Eventim, a prijenos ovog najvećeg FNC-ovog eventa do sada možete gledati 28. svibnja od 20 sati ekskluzivno na Play Premiumu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo