EVO ŠTO SE DOGODI KAD BOKSAČ UĐE U KAVEZ S MMA BORCEM: / Mnogi će se iznenaditi i poludjeti kad ovo vide - 'Razbit ćemo ih jer nemaju srce kao mi. Laku noć, kraj priče'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

'Definitivno mislim da se ti dečki ne bi trebali petljati s boksačima. Razbit ćemo ih jer nemaju srce kao mi'

29.4.2021.
9:50
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Na Facebooku je osvanula zanimljiva kompilacija dviju borbi u kojima se boksač bori protiv MMA borca i pobjeđuje. U prvoj je boksač, doduše, bio dominantniji jer, ruku na srce, MMA borac nam izgleda kao potpuni amater (samo pogledajte kako loše, široko, neusklađeno i napamet baca udarce, a od obrane ni o). Boksač je, stoga, brutalno nokautirao i poslao na spavanje svog inferiornijeg suparnika.

Image
BRUTALNI NOKAUT KOJI JE SVE ZGROZIO: /

Obratite pozornost na suca; Ovaj savršeni udarac preplašio je i njega i liječnike

Image
BRUTALNI NOKAUT KOJI JE SVE ZGROZIO: /

Obratite pozornost na suca; Ovaj savršeni udarac preplašio je i njega i liječnike

Oba boksača nokautirala svoje suparnike

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno zanimljivija, što se tiče priče i boraca koji su se borili, je bila druga borba u kojoj su se sastali u kavezu, u borbi prema pravilima slobodne borbe, MMA borac Tim Sylvia i boksač Ray Mercer.

Bivši svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji prema WBO-u (držao pojas od 1991. do 1992.), osvajač zlatne olimpijske medalje iz Seoula u teškoj kategoriji 1988. kao amater Ray Mercer šokirao je MMA svijet kada je brutalno nokautirao bivšeg dvostrukog UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji Tima Sylviju. Ova dugo očekivana borba bila je glavni događaj Adrenalinea MMA III u Alabami u lipnju 2009. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moćna desnica Mercera

Sama borba nije trajalo dugo jer je traljavi udarac Sylvije doveo do moćne desnice Mercera (185 cm visok) koji je pogodio u bradu svog protivnika da bi borbu završio za samo devet sekundi, javlja Sportbible.com. Sylvia, 203 cm visoki i 120 kg teški borac samo se srušio na tlo, Mercer mu je zadao još jedan udarac i priča je bila gotova:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Laku noć, kraj priče", kazao je komentator borbe.

Iako je borba trebala biti u pravilu boksački meč, regulatorni propisi Udruženja boksačkih komisija natjerali su promociju da promijeni okršaj u MMA borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Definitivno mislim da se ti dečki ne bi trebali petljati s boksačima'

Govoreći nedugo nakon pobjede, Mercer je kazao da ga se MMA borci sad boje zbog njegove ekspresne moćne pobjede nad Timom Sylvijom...

"Spreman sam uzeti sve što mi se ponudi, znate. Ali ti borci slobodne borbe, izgleda da se oni ne žele boriti sa mnom. Ne razumijem to stvarno. Mislio sam da imaju srca, a opet oni se neće boriti sa mnom a ja imam skoro 50 godina, čovječe. Definitivno mislim da se ti dečki ne bi trebali petljati s boksačima. Razbit ćemo ih jer nemaju srce kao mi. Ubija me kako se nitko od tih tipova sada ne želi boriti sa mnom", rekao je Mercer i napravio, piše spomenuti portal, veliki medijski hype kada je pobijedio Sylviju, kao i nakon borbe svojom izjavom o MMA borcima da nemaju srce. Međutim, nakon svog spektakularnog debija u slobodnoj borbi nije se natjecao ni u jednom MMA dvoboju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo