DRAMATIČNA OBJAVA MIRKA CRO COPA: / 'Ovo je bilo 14 najtežih dana u mom životu'; Bivši ministar mu je 'doslovno spasio glavu'

Image
Foto: Screenshot

Vraća se u ring nakon što je prošao možda i najteži period u životu

24.8.2018.
17:34
Screenshot
VOYO logo

Ranije danas, Mirko Filipović potvrdio je da će se vratiti u ring u Saitama Areni 30. rujna u borbi protiv Roquea Martineza (32) u sklopu organizacije Rizin. U pitanju je američki borac koji nije poražen u posljednjih devet borbi (osam pobjeda, jedna bez pobjednika).

Osim što je objavio da se vraća u ring, otkrio je i kako je za njega izgledalo proteklih tjedan dana za koje tvrdi da su mu bili najteži u životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dragi prijatelji, danas je objavljeno da ću se boriti 30. rujna na priredbi RIZIN 13 u Tokyu! Sretan sam zbog mogućnosti da nastupim tako brzo nakon teške ozljede i operacije koju sam imao. Dr.Hudec mi je radio rekonstrukciju prednjeg križnog ligamenta i mikrofrakturu hrskavice”, napisao je na početku Filipović u svojoj objavi te je dodao:

“Uz sve to sam dobio trombozu. Ali njoj sam sam kumovao jer se nisam pridržavao uputa koje sam dobio i koje sam olako shvatio. Trombozu sam dobio nakon nekoliko dana provedenih kod kuće, gdje se nisam pridržavao medicinskog protokola. Vratio sam se u bolnicu gdje sam proveo 14 najtežih dana u svom životu. Temperatura mi je varirala od 39 do 40 i punih 6 dana nismo je mogli skinuti. Dva tjedna sam proveo ležeći u krevetu, a ova slika je uslikana na dan odlaska kući gdje se vidi kakve je posljedice ostavilo dugotrajno ležanje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvalio se i liječnicima

“Zahvaljujem se osoblju i sestrama bolnice Sv. Katarina i sestrama kardiogije u KBC Dubrava gdje sam također proveo nekoliko dana. A posebnu zahvalu želim uputiti dr. Draganu Primorcu, ravnatelju Sv. Katarine i dr. Jasmini Čatić iz KBC Dubrava koji su mi doslovno spasili glavu i u subotnje popodne dosli od kuće i hitno me hospitalizirali jer je dr. Primorac odmah posumnjao na trombozu”, napisao je Cro Cop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najmanje sto mogu učiniti jest da se javno zahvalim na svemu učinjenom za mene. Nakon toga sam dva puna mjeseca proveo na rehabilitaciji kod Saše Bašćevana u poliklinici Patela. Saša, Tomo i Martin su genijalci za rehabilitaciju koji su me za dva mjeseca uspjeli rehabilitirati toliko da sam mogao započeti s trčanjem i MMA treninzima.", rekao je naš borac i dodao:

"Još uvijek svako jutro radim program za jačanje noge i operiranog ligamenta, a nakon toga svoj trening. Moram naglasiti da sam sam trombozu uspješno sanirao i svi nalazi su super i jako se dobro osjećam. Usprkos svemu biti ću u odličnoj formi i radujem se nastupu u Japanu. Zahvaljujem se svima na porukama podrske i na lijepim željama”, zaključuje Filipović u svojoj objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo