DRAMA SE NASTAVLJA: / Milun najavio pobjedu nad Hrgovićem, ali se pojavila nova velika komplikacija

Image
Foto: Screenshot

Na potezu je Hrgović koji mora odlučiti hoće li se pojaviti na državnom prvenstvu ili će tražiti od boksačkog saveza neki drugi termin u kojem bi odmjerio snage s prvakom Hrvatske

11.1.2020.
21:31
Screenshot
VOYO logo

Nakon što je Filip Hrgović objavio kako će odraditi meč s Markom Milunom na odgovor nije trebalo dugo čekati. Milun je u subotu za RTL poručio: " Ja sam na državnom i tko god želi mjesto na kvalifikacijskom turniru za Tokio mora proći preko mene. Ubrzo nakon toga stigla je i potvrda boksačkog saveza kako je Hrgović od danas i službeno uvršten na popis kandidata.

"Spreman sam za svakog što se tiče kvalifikacijskog turnira. Ja sam na državnom, tko god dođe na državno mora se boriti sa mnom tako da me neće mimoići nitko", rekao je boksački reprezentativac Marko Milun za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je ujedno i uvjet Hrvatskoga boksačkog saveza. Na današnjem odboru nakon održanog sparinga Filip Hrgović uvršten je u popis kandidata za kvalifikacijske turnire za Olimpijske igre. Pravo izbora na koji će od dva ići imat će prvak Hrvatske, a prvenstvo je na rasporedu za dva tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mogu se nositi s velikim imenima'

"Stavili smo i Filipa Hrgovića, ako bude htio prisustvovati prvenstvu države, da se izbori. Milun bi onda išao na europske, a Hrgović na svjetske. Teško je pustiti nekog da ide na prve", kazao je Dorijan Čalić, izbornik Hrvatske boksačke reprezentacije.

I tu se upravo javlja problem za Hrgovića, sve i da postane prvak države, njegov profesionalni meč u ožujku neće mu dopustiti odlazak na one prve, europske kvalifikacije, kojima će onda pristupiti Milun, a na Olimpijske igre ide samo jedan predstavnik, onaj koji prvi osigura kvotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HRGOVIĆ POTVRDIO NAJBIZARNIJU BORBU U POVIJESTI HRVATSKOG BOKSA: /

Pijetraj će biti u suprotnom kutu

Image
HRGOVIĆ POTVRDIO NAJBIZARNIJU BORBU U POVIJESTI HRVATSKOG BOKSA: /

Pijetraj će biti u suprotnom kutu

"Ako se kvalifikaciram na europskim kvalifikacijama, nitko neće morati ići na svjetske, što će i biti. Mislim da sam već na europskim igrama pokazao da se mogu nositi s velikim imenima tako da sam sada još malo stasao i mogu se nositi sa svima", kazao je Milun.

Na potezu je Hrgović koji mora odlučiti hoće li se pojaviti na državnom prvenstvu ili će tražiti od boksačkog saveza neki drugi termin u kojem bi odmjerio snage s prvakom Hrvatske. Izbornik je rekao svoje, a na Savezu ostaje vidjeti koliko će imati razumijevanja za najboljega hrvatskog boksača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo