DOTAKNUO DNO: / Nekad je bio MMA zvijezda, danas je beskućnik optužen za seksualno zlostavljanje muškaraca

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Brett Rogers, nekadašnja teškaška MMA zvijezda, dotaknuo je dno.

22.1.2017.
8:35
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Službeno se vodi kao beskućnik, a sada je suočen s čak tri pojedinačne optužbe za seksualno uznemiravanje, i to muških osoba, prenosi Fightsite. Brett Rogers je bio član Bellatora i Strikeforcea, a tijekom svoje karijere se borio protiv po mnogima najboljeg borca svih vremena Fjodora Emeljanenka, kao i zvijezdu UFC-a Alistaira Overeema, ali i Andreija Arlovskog, koji je najpoznatiji borac kojeg je uspio savladati. U karijeri, koju je završio krajem 2015. godine, ostvario je 20 pobjeda i duplo manje poraza, ali danas on više nije ta osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DOBIVALI SU BATINE KAO NA POKRETNOJ TRACI, A NEKI SLUŽE I DOŽIVOTNU: Upoznajte borce koji se srame svojih MMA karijera

Život mu se strmoglavio

Njegov život se strmoglavio. Fightsite piše kako prema službenim podacima američkih socijalnih službi, Rogers je već neko vrijeme beskućnik, a sada su se pojavili i zakonski problemi za ovog nekad vrlo popularnog i kvalitetnog teškaša. Naime, čak tri različita muškarca podnijeli su optužbe za seksualno zlostavljanje, uznemiravanje ili narušavanje privatnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od dodirivanja djelatnika knjižnice, do dodira u zatvoru

Prvi slučaj za kojeg ga se tereti dogodio se u liftu jedne zgrade, gdje je Rogers počeo dodirivati djelatnika knjižnice, druga osoba je navela kako ga je počeo seksualno uznemiravati dok su urinirali jedan kraj drugog, a treći slučaj dogodio se u pritvoru, gdje se Rogers našao čekajući saslušanje za ova dva prvobitna slučaja. Naime, njegov “cimer” iz ćelije je rekao kako ga je Rogers počeo dodirivati dok je spavao, ali nije zvao čuvare jer ga je bilo strah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo