Seksi ljepotice koje bi prebile većinu muškaraca k'o od šale

Osim što je iz dana u dan sve popularniji sport, MMA je također jedan od najunosnijih. Nakon niza boraca koji su svojim vještinama oduševili svijet borilačkog sporta, na red su došle i one.

28.2.2013.
16:44
VOYO logo

Predstavljamo 10 ljepotica koje kruh zarađuju 'mlateći' se u ringu ili kavezu.

Michelle Waterson

Ona nije samo još jedno lijepo lice. Službeno drži treće mjesto na ljestvici najboljih MMA boraca svijeta. Njeno ime je Michelle Waterson. Od malih je nogu trenirala karate, a prije tri godine odlučila je svoje znanje unovčiti u svijetu slobodne borbe. Uz to, već osam godina sjajno joj ide i u modelingu. Svestrana djevojka, nema što!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jordan McDonald

Jordan McDonald omiljena je u MMA svijetu. 31-godišnja ljepotica rodom iz Las Vegasa od malih je nogu pokazivala strast prema borilačkim sportovima, ali i prema modi. U MMA karijeri ima pet pobjeda i tri poraza, te nekoliko naslovnica magazina. Čini se da joj zasad ide jako dobro.

Erin McDougall

Kanađanka se dugo godina pokušavala probiti u ovaj svijet, a u tome uspjela tek krajem 2011. s navršenih 27 godina. No, od tada se u potpunosti posvetila tom sportu. I dok je na borilištu pravi zmaj, izvan je članica udruge koja pomaže ljudima Trećeg svijeta. Kakva divna kombinacija!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michele Gutierrez

Osim što se bori u MMA-u, i Michele Gutierrez, Amerikanka meksičkog podrijetla, je humanitarka. 31-godišnjakinja je ganula mnoge kad je odlučila prihvatiti ponudu da se njen lik stavi u videoigru, a cijeli je iznos dala fondaciji koja se brine o sportskom razvoju djece u Las Vegasu.

Felice Herrig

28-godišnja Amerikanka rođena u gradu Buffalo Groveu, Illinois, poznata je kick-bokserica koja je MMA karijeru započela 2009. godine. Zasad joj sjajno ide, na ljestvici najboljih zauzima peto mjesto, u karijeri je zabilježila osam pobjeda u 12 mečeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronda Rousey

Ronda je trenutačno najpoznatija i najbolja na svijetu. Nakon niza olimpijskih medalja koje je osvojila u džudu, krenula je u MMA, gdje je također pokazala dominaciju – sedam pobjeda u sedam mečeva. Rousey će ostati zapamćena kao prva djevojka koja je potpisala ugovor s najprestižnijom MMA organizacijom na svijetu – UFC-om.

Miesha Tate

Ponajbolja udaračica današnjice bila je neprikosnovena vladarica Strikeforcea sve do dolaska Ronde Rousey. U epskom meču u ožujku 2012. godine Miesha je izgubila naslov, a od tada vlada veliko rivalstvo te pljušte uvrede koje zabavljaju ljubitelje slobodne borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carla Esparza

Ono što je Novak Đoković među tenisačima ili Caroline Wozniacki među tenisačicama, Carla je u MMA svijetu. Uvijek dobro raspoložena i sprema na šalu, 25-godišnja Esparza osvaja i srčanim nastupima u kavezima. Definitivno miljenica publike!

Caroline Portugal

Svojim je egzotičnim izgledom privukla mnoge svjetske medije, no zasad se u ringu nije istaknula ničim osim zanimljivim nadimkom – 'rijetki nindža'. U dva je nastupa upisala isto toliko poraza. Želimo joj puno sreće u nastavku!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andy Nguyen

Dojučerašnja ring-djevojka odlučila se okušati u MMA-u, a organizacija Fitness Edge s velikim je zadovoljstvom pristala ispuniti joj želju. Još nije debitirala, a svim djevojkama poručuje da je spremna. Jedva čekamo!

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo