UPOZORENJE GRAĐANIMA

PAŽNJA, PAŽNJA: ‘Čuvajte se ovog psihopata! Psihički je jako bolestan i mogao bi vas ozlijediti’

Samoprozvani neporaženi svjetski boksački prvak Charlie Zelenoff zbog svog u najmanju ruku problematičnog i vrlo opasnog, a vjerojatno i kriminalnog ponašanja dospio je i do borilačkih medija.

Naime, portal BJPenn upozorava građane Los Angelesa koji odlaze u teretane i razne borilačke dvorane, da pripaze upravo na Zelenoffa jer se radi o potencijalno psihički jako bolesnom čovjeku koji bi vas mogao ozlijediti.

KONTROVERZNA KRVAVA BITKA ZA BRITANIJU: Oba boksača izgledala su kao da ih je pregazio vlak

Čovjek je obični nasilnik s pedigreom bolesnika

A na koji način? Naime, radi se o običnom nasilniku koji svoje žrtve pronalazi u naivnim boksačkim rekreativcima. Prvo ih pozove na lagani sparing, a onda ih od doslovno prve sekunde 10-uncnim rukavicama pokušava nokautirati. U prijevodu, iživljava se nad njima.

Svoje “uspjehe” stavlja na internet reklamirajući se kao GOAT boksa, boksački znalac itd.

Inače, radi se o “boksaču” koji je bio vinovnik incidenta s legendarnim Floydom Mayweatherom Sr.

Tu itekako ima posla za policiju grada Los Angelesa i tužilaštvo

Slavni veteran je istukao je Zelenoffa na sparingu do tolike mjere da je ovaj morao puzati iz ringa. No tada je Zelenoff pokazao kukavičluk koji pokazuje i u iživljavanju nad rekraetivcima. U trenutku kad je Mayweather okrenuo leđa, Zelenoff se zaletio na njega, ali opet je dobio batine.

Niti ovaj incident nije opametio Zelenoffa koji je i dalje aktivan i koji do sada prema vlastitoj statistici ima, pazite sad ovo, skor 134-0. “Laže selo, lažu ljudi”, rekli bi smo.

Vjerojatno bi tu bilo mnogo posla za policiju Los Angelesa i tužilaštvo koji bi se definitivno morali pozabaviti ovim potencijalnim psihopatom kojem nije mjesto u plemenitom sportu poput boksa, nego u mentalnoj ustanovi.

Povratak na Net.hr