CRO COPOV UČENIK DOŽIVIO ŠOK U TREĆEM UFC NASTUPU: / Njegova reakcija nakon proglašenja pobjednika sve govori

Image
Foto: Profimedia

Dva puta kažnjen oduzimanjem boda radi udarca u međunožje protivnika i to je bilo presudno

3.8.2019.
21:31
Profimedia
VOYO logo

Srpski MMA borac Darko Stošić , koji se za borbe priprema u Cro Copovoj dvorani, izgubio je na bodove od Kennedyja Nzechukwua nakon tri runde borbe na UFC-ovom eventu u Newarku.

To je bio treći nastup Stošića u UFC-ju i drugi poraz. Prvi je pretrpio početkom srpnja od Clarka, da bi nedavno bio bolji od Kimbella.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nzechukwu je na početku borbe bio pasivan što se tiče udaraca. Stošić je pokušavao, ali niti jedan borac nije povezao više udaraca.

Kazneni bodovi

Početkom druge runde Stošić je pogodio suparnika u međunožje te je dobio upozorenje. Cro Copov učenik primio je u toj rundi nekoliko puta direkt u nos te je počeo krvariti te mu je ozljeda stvarala probleme. Prije kraja runde Stošić je opet pogodio suparnike tamo gdje ne smije te mu je sudac oduzeo bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećoj rundi zaradio je novi kazneni bod nakon što je opet gađao međunožje protivnika. Sudac mu je potom poručio da će ga diskvalificirati ako suparnik ne bude mogao nastaviti borbu. No, ona se nastavila. Nakon toga Stošić je krenuo u akciju jer je bio svjestan u kakvoj je situaciji. Osvojio je tu rundu, ali to se na kraju pokazalo nedovoljnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo