VIDEO: / Cro Copa čeka neporaženi King Kong!

Mirko Filipović saznao je svog prvog protivnika u Areni Zagreb. Na K-1 World Grand Prixu (15. ožujak) borit će se s Jarrellom Millerom.

30.1.2013.
14:29
VOYO logo

"Nemam što biti zadovoljan ili nezadovoljan protivnikom. Što se njega tiče, nosi aureolu nepobjedivosti. Vidio sam da ima 21 meč u karijeri i 21 pobjedu. Prije toga je bio i profesionalni boksač, a sva četiri meča je dobio nokautom. Moja prednost je što je on specijalist za boks, neće raditi nogama, ali neće biti nimalo lako. Sve su to mladi borci, svi će htjeti uzeti slavu, ali i milijun dolara", poručio je Cro Cop.

Milleru su 24 godine, a jedan od nadimaka mu je i King Kong. Možda jer je visok 193 cm, ima 110 kilograma i sparing partner je Vladimira Klička. Mirko ima recept i za njegovu boksačku tehniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stipe Drviš mi pomaže u boksačkom dijelu, on je visok, odlično mi kontrira kad ja ispucam svoju seriju. Tko mi može bolje pomoći od njega...", rekao je Mirko i dodao: "Prednost i olakšanje je što ne moram putovati i mijenjati vremenske zone. Vjetar u leđa će mi biti puna dvorana."

Arena Zagreb bi trebala biti puna, prvi put se ovakav spektakl organizira van Japana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ulaznice kreću u prodaju 1. veljače. Cijena će biti više nego korektna. Finale K1 u Zagrebu će se moći pogledati već za 100 kuna", rekao je Orsat Zovko, organizator spektakla i Filipovićev menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim sedam borbi dok ne dobijemo novog prvaka, vidjet ćemo i dodatnih pet borbi u kojima će prigodu za dokazivanje imati i mlađi hrvatski borci. Priredba koja će se održati 15. ožujka će trajati oko četiri sata.

Četvrtfinale: 1. Catalin Morosanu - Pavel Zhuravlev 2. Mirko CroCop - Jarrell Miller 3. Ben Edwards - Zabit Samedov 4. Ismael Londt - Hesdy Gerges

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polufinale: Pobjednik 1 - Pobjednik 2 Pobjednik 3 - Pobjednik 4

Finale: Pobjednik 1/2 - Pobjednik 3/4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo