Cro Cop dobio prst u oko pa 'poludio' i ekspresno završio borbu

Cro Cop je u borilačkom spektaklu 'Inoki Bom-ba-ye' Shinichija Suzukawu svladao već u prvoj rundi polugom na ruci i tako nakon dvije i pol godine upisao MMA pobjedu.

30.12.2012.
19:43
VOYO logo

Suzakawa je borbu otvorio tako što je koljenom pokušao udariti Cro Copa, a nakon par sekundi mu je gurnuo prst u lijevo oko (i to čak dva puta?!), što je jako razljutilo Filipovića, koji je tada žestoko nasrnuo na protivnika.

Nakon otprilike minute borbe, Suzakawa je kapitulirao jer mu je Cro Cop napravio polugu na ruci i pobijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suzukawa je nakon ustajanja želio nastaviti obračun s Mirkom, no u tome su ga spriječili suci, ali i vlastiti treneri.

Cro Copov protivnik tako je brzo 'izgorio', a Suzukawa, koji je Filipoviću predlagao i borbu golim rukama, uoči službenog vaganja i konferencije za medije nije pokazao hrabrost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je fin kao da je iz Finske", otkrio je Cro Cop Večernjaku u SMS poruci uoči meča, a njegov menadžer Orsat Zovko dodao:

"Bio je glasan dok mi nismo sletjeli u Tokio, a onda je naglo zašutio. Mislim da je shvatio s kim ima posla, da Mirku nije dorastao. Na prezentaciji pravila, na koju sam ja išao jer je Mirko imao neku manju virozu, izgledao je zastrašeno", izjavio je Zovko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirku Filipoviću ovo je bila čak sedma Stara godina na koju se borio u Japanu, a ovo mu je ujedno i prva MMA pobjeda nakon dvije i pol godine!

Više o temi: specijal-201102150360004-Mirko Filipović

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo