Cro Cop u gipsu: 'Poljubio me je Chuck Norris!'

Mirko Filipović najavio je spektakularan oproštaj od profesionalne karijere. U zagrebačkoj Areni 10.

14.11.2011.
12:31
VOYO logo

"U UFC-u sam definitivno doživio kraj, ali ne mogu reći da je ovo kraj jer planiram napraviti veliki oproštajni spektakl u Areni 10. ožujka sljedeće godine. Želim u Zagreb dovesti vrhunskog protivnika i otkloniti tu mrlju što sam izgubio zadnju borbu u UFC-u. To je za mene jedna velika mrlja, nisam opravdao svoju reputaciju", najavio je Mirko u razgovoru s Fani Stipković za Red Carpet, a pred kamerama se pojavio sa zagipsanom rukom, nakon operacije koju je imao prošlog tjedna.

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/YRnobv4D4eQoYMcfrjzR/mov/1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Deset dana prije borbe mi je na treningu pukao biceps i tetiva mi se odvojila od kosti. Bila je dosta teška ozljeda, bilo bi najpametnije da sam otkazao tu borbu, ali nisam mogao, šest mjeseci sam se spremao i bez obzira na opasnosti išao sam do kraja. Na kraju krajeva me ta ruka i došla glave, iako ne želim tražiti nikakve alibije, to je sad glupo. Međutim, ta ruka me došla glave jer se nisam mogao braniti. Moram biti realan i priznati, ja sam se potrošio u tjelesnom i u psihičkom smislu, treninzi su me ubijali, taj režim, disciplina... Pa ja bih isto volio nekad s prijateljima izaći van, a to svih ovih godina nisam mogao."

"Poznati te obožavaju, čula sam da je Chuck Norris tvoj veliki fan", pitala je Fani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upoznali smo se u Las Vegasu na zadnjoj PRIDE-ovoj priredbi, prišao mi je, čak me je poljubio, i tako smo malo porazgovarali, onako malo kurtoazno i baš mi je bilo nekako drago. Ipak je Chuck Norris velik, bez obzira na te glupe i ponekad vulgarne viceve o njemu... On je bio vrhunski i kao borac, bio je dvostruki ili trostruki prvak svijeta u karateu."

"Jesu li ti žene u tvoje zlatno doba bacale brojeve telefona, nudile se..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene su to ljudi često pitali, ali nikad u životu nisam imao takav slučaj. Možda jesam dva-tri puta, ajde. Kad sam prvi put bio u Las Vegasu, na pres-konferenciji su mi ženske bacale papiriće, gurale su mi ih u džepove kako sam se probijao kroz masu ljudi, doslovce sam jedno 15 papirića izvadio s tim imenima. Ne znam što je sve bilo, Amanda, Jessica, ovakva, onakva, i brojevi telefona...", otkrio je Mirko i dodao kako ipak nije pokleknuo:

"Al' nema od toga ništa, i da jesam takav... Na to su u UFC-u upozorili sve borce i meni su osobno rekli. To je Amerika, nešto sasvim drugo. Mogu njih 14 biti normalne skroz, koje bi se htjele možda upoznati i ne znam što od mene, ali možda bi jedna od njih htjela doći u sobu i onda kaže: 'Da se dogovorimo odmah – il' ću te prijaviti za silovanje ili ćeš mi dati određenu svotu novca. Aj se ti onda pravdaj da nisi. To nije vrijedno toga", zaključio je Mirko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo