CRO COP O STAROM RIVALU: / 'Čovjek me skoro izljubio, a onda izjavio da će me razbiti. Nisam mogao vjerovati'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Hrvatski MMA borac Mirko Filipović gostovao je u Dnevniku Nove TV i još jednom pojasnio zašto se odlučio na povratak iz mirovine.

19.7.2016.
21:35
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Filipović će nastupiti na turniru u Saitami koju organizira japanski Rizin, nasljednik legendarnog PRIDE-a. Cro Cop će se u rujnu boriti u preliminarnoj rundi, a potom eventualno 29. prosinca u četvrtfinalu, te 31. prosinca u polufinalu i finalu.

Image
MIROVINA JE GOTOVA, NE SMETA NITI SUSPENZIJA: /

Objavljeno da se Mirko Filipović Cro Cop vraća u ring!

Image
MIROVINA JE GOTOVA, NE SMETA NITI SUSPENZIJA: /

Objavljeno da se Mirko Filipović Cro Cop vraća u ring!

'Borac uvijek ostaje borac'

U povratku ga neće zaustaviti ni suspenzija Američke antidopinške agencije koja ga je kaznila dvogodišnjom zabranom nastupa zbog priznanja da je koristio nedopušteni hormon rasta. Sankcija se, naime, odnosi samo na borbe u UFC-u, ali ne i u drugim organizacijama poput Rizina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam i nakon odluke o povlačenju dobio pet ili šest ponuda iz cijelog svijeta. Stvarno sam mislio da se neću nikada vratiti, ali zaintrigirao me poziv iz Japana, mogućnost da se ponovno borim u Saitama Areni. Borac uvijek ostaje borac. Želim naglasiti da ovo nema nikakve veze s novcem. Jednostavno želim osjetiti još jednom navalu adrenalina u Saitama Areni. To je posebno mjesto za mene", rekao je Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I kad sam putovao u Japan, vagao sam cijelo vrijeme, jesam li donio dobru odluku. Imam problema s ramenom, koljenom, puno toga me boli u svakodnevnom životu. Ali zanimljivo je da me ozljede ne bole jedino kada treniram. Navečer kad ležim u krevetu, koljeno mi vibrira, ali dok treniram, ne boli ništa. To me jednostavno čini sretnim, a to je teško ljudima objasniti. Dogovorio sam samo borbe u rujnu i prosincu, ne znam hoću li dulje biti u stanju, jer svaki čovjek ima svoju prirodnu granicu. Obećao sam i svojoj obitelji da se neću vraćati, u prvom redu svojoj majci, ali ovo me jednostavno previše zaintrigiralo. Razgovarao sam sa Stipom Drvišem o tome mogu li osvojiti turnir. Da mislim da ne mogu, ne bih ni ulazio u ovo", dodao je Mirko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Silva pumpa atmosferu'

Wanderlei Silva, kojeg je Cro Cop pobijedio 2006. upravo u Saitama Areni, poručio je da će nokautirati Mirka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On će propustiti priredbu u rujnu zbog ozljede, točnije prometne nesreće. Auto ga je udario dok se vraćao s treninga. U Japanu smo se sreli pa me čovjek izgrlio, skoro izljubio, razgovor je trajao pola sata, a onda je pred novinarima rekao da će me razbiti. Nisam mogao vjerovati da je to isti čovjek. Ili kao veliki profesionalac pumpa atmosferu ili su posljedice prometne nesreće puno teže nego što se mislilo. Činilo se da mu je stradalo samo rame, no čini se da je i glava u pitanju", ispalio je Mirko.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo