Teški dani: Boksačka legenda jedva preživljava!

26.3.2012.
9:18
VOYO logo

"Za mene je taj posjet život, nešto enormno. Iz Hrvatske je došao čovjek kojeg nisam osobno poznavao, što je izuzetan čin. U boksu postoje četiri doktora znanosti, a dvojica od njih dali su mi podršku, Vladimir Kličko i Damir Škaro".

S obzirom na to da se s njim 1999. borio (nokaut u prvoj rundi), Vladimir Kličko odlučio je pomagati Vujičiću. Nekoliko puta slao mu je donacije od 10.000 eura za godišnju dozu betaferona, vrlo skupog lijeka za multiplu sklerozu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vujičića sam upoznao preko Facebooka. I mi boksači, unatoč gruboj vanjštini, imamo dušu. Naumio sam posjetiti i Slobodana Radulovića koji je imao gangrenu", izjavio je Škaro, koji se odazvao pozivu da bude gost na profesionalnoj boksačkoj reviji u Nikšiću.

Čuvši da Zoran od države prima samo 60 eura pomoći, Škaro se putem podgoričkih Vijesti obratio i crnogorskom političkom vrhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovim putem apeliram na crnogorsku vladu da pomogne tim sportašima. Njima ne trebaju velika sredstava. Onoliko koliko njima treba jest statistička pogreška u proračunu."

Zanimljivo je da su obojica boksača s invaliditetom sklona pisanju. Vujičić povremeno piše kolumne za Vijesti, a Radulović, koji živi u Podgorici, piše knjige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo