ČOVJEK KOJI JE PRETUKAO MIOČIĆA PONOVNO PRIJETI: ‘Pobijedio sam ga jednom, pobijedit ću ga opet’

Nizozemski MMA borac Stefan Struve jedini je kojem se aktualni UFC-ov teškaški prvak Stipe Miočić nije revanširao u karijeri. Ako je vjerovati Struveu, to se niti neće dogoditi.

Struve (29) se zbog zdravstvenih problema nije borio od listopada prošle godine, ali sada je napokon spreman i 2. rujna ga očekuje okršaj protiv Rusa Aleksandra Volkova u Rotterdamu. No, popularni Neboder puca puno više i uvjeren je da je spreman boriti se za pojas prvaka.

‘Ne živciram se previše’

“Gotovo sve ispred sebe sam pobijedio, uključujući i prvaka Stipu Miočića. Ako pogledate stanje u mojoj diviziji, ne živciram se previše oko plasmana na rang ljestvici. Pogledajte samo borce koji su iznad mene plasirani, pa gotovo sve sam ih pobijedio”, prenosi Struveove riječi Fightsite.

Nizozemac je trenutno deveti na svjetskoj ljestvici, a Amerikancu hrvatskog porijekla je poslao jasnu poruku.

‘Stipe je napredovao, ali…’

“Već sada imam pobjedu protiv prvaka. Naravno, on je mnogo napredovao od našeg međusobnog meča, ali se i dalje radi o istom čovjeku. Jednostavno. Pobijedio sam ga jednom, a pobijedio bih ga ponovno”, ispalio je Struve.

 

Miočić je u rujnu 2012. izgubio od Struvea u Nottinghamu, a dvije godine kasnije je upisao svoj drugi i posljednji poraz od Juniora dos Santosa. Njemu je, međutim, uzvratio u svibnju ove godine kada je po drugi put obranio naslov prvaka. Struveu zasad nije imao prilike uzvratiti, ali možda dođe red i na Nizozemca…

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr