CORMIER SE ŽESTOKO OBRUŠIO NA MIOČIĆA: / UFC-ov prvak očitao lekciju Stipi i rekao puno toga što mu se neće svidjeti

Image
Foto: AFP, Sam Wasson/Getty Images/AFP

Borba je na rasporedu 17. kolovoza

7.5.2019.
10:47
AFP, Sam Wasson/Getty Images/AFP
VOYO logo

Američki MMA borac Daniel Cormier gostovao je u emisiji Ariela Helwanija te je tim povodom progovorio o meču sa Stipom Miočićem. Rekao je kako je nakon umirovljenja Brocka Lesnara postalo jasno da se može boriti samo s njim.

Image
STIPE MIOČIĆ VELIKIM RIJEČIMA NAJAVIO BORBU GODINE: /

Odmah mu stigla poruka od bivšeg Vatrenog

Image
STIPE MIOČIĆ VELIKIM RIJEČIMA NAJAVIO BORBU GODINE: /

Odmah mu stigla poruka od bivšeg Vatrenog

"Ne možete ignorirati sve sjajne stvari koje je napravio. Osvojio je pojas na onakav način i onda ga tri puta obranio. Uz to, uvijek je glasio za dobrog tipa koji radi puno pozitivnih stvari. Od početka sam znao, ukoliko se ne budem borio protiv Brocka, to mora biti Stipe", rekao je Cormier, čije riječi prenosi Fightsite. Predbacio je američkom Hrvatu što se nije borio zadnjih godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije bio pošten

"Ne sviđa mi se njegov pristup. Mislim da se trebao boriti, jer je toliko dobar borac da bi i u ovih godinu dana zadržao svoju poziciju. Nakon ovoga, više ne osjećam potrebu biti fin prema njemu. Cijelo vrijeme sam mu davao pravo na revanš, ali bilo je tu drugih stvari. Imali smo takvih razgovora s organizacijom i sve se znalo. On je bio zadovoljan s onim što smo dogovorili, kao i ja”, otkrio je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Na kraju se ponašao kao da ja radim nešto nepošteno prema njemu nakon što sam pobijedio u našoj borbi. Mislim da on nije bio pošten prema meni. Nisam radio ništa njemu nažao, ponašao sam se onako kako smo se dogovorili da ćemo napraviti nakon borbe. Kad se borba ugovorila, bilo je vrlo jasno da postoji ideja prema kojoj će se pobjednik boriti protiv Brocka Lesnara. Vjerujem kako bi on napravio isto što i ja”, poručio je. Najavio je i ono što slijedi.

"Ne znam na koji ga način mogu pobijediti bolje i impresivnije nego što sam to napravio prošli put. Ono je bila posebna stvar, nokautirao sam najuspješnijeg teškaškog prvaka u povijesti. Namjeravam ga opet pobijediti i siguran sam da sam bolji borac od njega”, rekao je te je dodao kako bi se za kraj, ako se bude još jednom borio poslije Miočića, volio obračunati s Jonom Jonesom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo