Play ponuda

IZNENAĐUJUĆE PRIZNANJE / Conor otkrio pozadinu priče o strašnom lomu noge usred borbe: 'Pitajte Danu Whitea, pitajte doktora...'

Image
Foto: Profimedia

McGregor je otpremljen u bolnicu na operaciju noge, a danas je izašao

15.7.2021.
22:16
Profimedia
Play ponuda

Najpopularniji MMA borac Conor McGregor proteklog je vikenda u Las Vegasu, na UFC 264 eventu, izgubio od Dustina Poiriera, jer zbog ozljede (lom gležnja) nije mogao nastaviti borbu poslije prve runde.

Irski borac iskrenuo je gležanj i slomio ga. Nakon toga je samo sjeo nekoliko sekundi prije kraja runde. Kad je bilo jasno da ne može nastaviti meč, Conor je s poda urlao "liječnički prekid" kako bi se osigurao da mu se poraz ne bilježi kao predaja.

Image
NISMO HTJELI DA TAKO ZAVRŠI /

Conorova zadnja, stajaća noga, jednostavno se izokrenula

Image
NISMO HTJELI DA TAKO ZAVRŠI /

Conorova zadnja, stajaća noga, jednostavno se izokrenula

Pušten iz bolnice

McGregor je otpremljen u bolnicu na operaciju noge, a danas je izašao. Potvrdio je to i šef UFC-a Dana White.

"Pustili su ga iz bolnice. Sad će neko vrijeme biti u Los Angelesu i ne znam kad leti doma. Vratit će se za godinu dana“, rekao je Dana White u razgovoru za TMZ.

Javio se i sam Conor koji je objasnio što se događalo u toj borbi. Kako je sam rekao, u borbu je ušao s ozljedom, no nije se nadao da će sve ovako završiti.

"Bio sam ozlijeđen još prije borbe. Ljudi su me pitali kad mi je noga pukla. Pitajte koga hoćete, Danu Whitea ili doktora Davidsona, glavnog doktora UFC-a. znali su da imam frakture na nozi kad sam ulazio u kavez. Razmišljao sam da odustanem od borbe“, objavio je Conor na Instagramu.

Play ponuda
Play ponuda