ČITAVA AMERIKA BRUJI O DVA BRATA KOJA SE NE PODNOSE: / Na kraju su se i borili pred očima čitavog svijeta

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube

U borbi Wsof 32 eventa između dva brata Bena 'Phoenix Jonesa' i Carosa Fodora, pobjedu je odnio Caros.

31.7.2016.
16:04
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Ben i Caros Fodor dva su brata koji se baš i ne slažu. Njihova priča slična je onoj iz filma 'Warrior' s Tomom Hardyjem i Joelom Edgertom u glavnim ulogama. Naime, u filmu se direktno sukobljavaju dva brata na turniru mješovitih borilačkih vještina s tim da jednog trenira otac. Bena i Carosa ne trenira otac, ali njihova borba privukla je pažnju Yahoo Sporta i čtave Amerike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rivali još iz djetinjstva

"Ovo će rasplakati našu majku, to vam jamčim, ali nas dvojica se mimoilazimo godinama i ovo je bilo neizbježno", kazao je Ben Fodor za Yahoo Sport uoči same borbe, dok je Caros dodao:

OVO ULAZI U RUBRIKU ‘VJEROVALI ILI NE’: Ušao u kavez, dobio udarac u glavu i dao petama vjetra

"Mi smo uvijek bili rivali još iz vremena našeg odrastanja. Znate, bili smo totalno suprotni sa drugačijom osobnosti. To je potrajalo tamo do neke 19, 20 godine kad smo se malo zbližili zbog MMA. To nije kao da nismo bili uopće nikakvi prijatelji. Kad imaš krvno srodstvo s nekim, to je puno drugačije. Kad si posvojen, ne moraš u biti voljeti svog brata. U toj situaciji ne postoji nikakvo krvno srodstvo koje te tjera da voliš tu osobu", dao je do znanja Caros koji je na kraju i slavio u borbi jednoglasnom sudačkom odlukom 30-26 od strane svih triju sudaca. U borbi je bilo trenutaka kad su se dva brata tukla poput luđaka, piše Yahoo Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Caros dominirao

"Nije da se oni nisu prije tukli. Ali sad je to drugačije. Direktno su se sukobili u borbi za koju su bili oboje plaćeni i koja se prenosila na nacionalnoj TV. Ben je izgledao dosta loše svaki puta kad ga je Caros bacio na pod. često je bio na leđima. Nije to bila neka posebno uzbudljiva borba, ali u njoj je dominirao Caros, veteran američke vojske koji se borio u Iraku", izvještava poznati američki sportski medij koji naglašava da niti jedan od njih nije bio poslije borbe nešto posebno zadovoljan svojom predstavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo