ČITAV BOKSAČKI SVIJET I DALJE PRIČA O FURYJEVOM NEVIĐENOM ŠOU PRIJE BORBE: / Amerikance bacio u ekstazu

Image
Foto: Profimedia

Ovako je Tyson Fury protekle nedjelje ušao u ring kultne dvorane

18.6.2019.
7:40
Profimedia
VOYO logo

Britanski boksač, jedan od najboljih teškaša svijeta Tyson Fury, i dalje je glavna tema u boksačkom svijetu. Njegova prezentacija u nedjelju ujutro u kultnoj dvorani MGM Grand Arena u Las Vegasu, u boksačkoj meki u kojoj je debitirao protiv Nijemca Toma Schwarza, bila je impresivna, ali još impresivniji bio je njegov ulazak u ring.

Image
[VIDEO] FURY JE NATJERAO PROTIVNIKA DA 'HVATA MUHE' PO RINGU: /

Hoće li mu ovakvi potezi proći protiv Wildera?

Image
[VIDEO] FURY JE NATJERAO PROTIVNIKA DA 'HVATA MUHE' PO RINGU: /

Hoće li mu ovakvi potezi proći protiv Wildera?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je bio ozbiljan, a onda - šou

Prvo je "Kralj Cigana" imao na sebi crni ogrtač i kapuljaču skoro pa preko lica. S ozbiljnim stavom, pogledom u pod, koračao je prema ringu, prema još jednoj pobjedi... I onda je u jednom trenutku bacio ogrtač sa sebe, timski kolega mu je na glavu stavio cilindar u bojama američke zastave, a Fury je počeo plesati uz pjesmu "Living in America" poput Apolla Creeda iz legendarnog filmskog serijala Rocky 3. Počeo se Fury, dakle, ponašati u svom stilu. Ne treba posebno naglašavati da je američka publika bila u ekstazi i da ih je čitav folklor oduševio...

Neporažen u profi karijeri

Fury je i dalje neporažen u profesionalnoj karijeri uz impresivnih 28-0-1. Jedini neodlučen ishod kojeg ima u svojem skoru je onaj protiv aktualnog WBC prvaka Deontay Wilder. Amerikanac je jedni boksač kojeg Fury nije uspio svladati u profesionalnoj karijeri. Vrijedi spomenuti kako je borbu između Tysona Furyja i Toma Schwartza uživo prenosila RTL Televizija, a borba se mogla pratiti i na RTL Playju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjerljiva pobjeda protiv Toma Schwarza

Tyson Fury uvjerljivo je pobijedio Nijemca Toma Schwarza u manje od dvije runde. U prvoj rundi boksači su odmjeravali snage, a na početku druge Fury je fantastičnimudarcima razbio nos Schwartzu koji je krvav nastavio borbu. Nakon što je nekoliko udaraca precizno završilo na glavi Nijemca, Schwarz je kleknuo u ringu i sudac mu je prvi puta odbrojavao, no Nijemac je uspio nastaviti meč.

No, ne zadugo, jer je sijevnula još jedna Furyjeva jaka kombinacija udaraca nakon koje je sudac, desetak sekundi pred kraj druge runde, prekinuo meč i spasio Nijemca većih batina. Vrijedi spomenuti kako je Fury u ovom meču ispunio obećanje koje je dao uoči borbe kada je rekao da će razbiti Nijemca na samom početku, a ova pobjeda za njega je još jedan korak prema samom vrhu. Nakon borbe je najavio kako će se do kraja godine još jednom boriti u SAD-u, a sljedeće godine kreće u napad na Deontaya Wildera. “Natjerat ću ga da mi preda pojas”, rekao je Fury, prenosi RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike