BRUTALNI SRAZ DIVOVA OTIŠAO NA STRANU POLJAKA: / Pudzianowski nokautirao Srbina, ali prije toga je napravio nešto skandalozno

Image

Da bi se spasio cijeli event u posljednji je trenutak na meč protiv Pudzianowskog pristao srpski teškaš, Nikola Milanović

21.3.2021.
8:14
VOYO logo

Naslovna borba KSW 59 priredbe svakako nije bila onakva kakvom su je svi zamišljali. Poljak Mariusz Pudzianowski trebao se prvo boriti protiv Ousmanea "Bombardiera" Die i trebao je to biti sraz dvojice teškaških divova, ali je Dia otkazao u posljednji trenutak zbog upale slijepog crijeva.

Da bi se spasio cijeli event u posljednji je trenutak na meč protiv Pudzianowskog pristao srpski teškaš, Nikola Milanović. Jasno je bilo da Milanović neće imati nikakve šanse, ali čak ju je Srbin i imao, no suci su se umiješali i okrenuli meč na stranu Poljaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borci su isprva krenuli s distance, što je bilo i za očekivati budući da se nisu pripremali za međusobno okršaj. Nakon nekog vremena krenuli su u blisku borbu i Milanović je tu pokazao da je opasan. Krenuo je odmah u rušenje Poljaka i dobro ga je uhvatio, izbacio iz ravnoteže, ali se ovaj u padu uhvatio za ogradu kaveza i izbjegao rušenje. Tako nešto je u potpunosti nedozvoljeno i što je najgore dogodilo se sucu pred nosom, a ovaj nije ni na koji način reagirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, to je bilo to za Srbina jer nakon što se pridržao za ogradu, Milanović mu je već završio pod nogama i Poljak na njega samo legao i krenuo ga bombardirati udarcima. Sudac je vrlo brzo prekinuo meč i proglasio tehnički nokaut.

Nokaut pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo