BRUTALNA NAJAVA SPEKTAKLA: / UFC sjajnim teaserom najavio borbu Miočića i Cormiera, pogledajte razornu moć njihovih udaraca

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Miočić četvrti put brani pojas 7. srpnja. Suparnik je Cormier

25.4.2018.
10:12
Screenshot
VOYO logo

Zaljubljenici u borbe koje se održavaju pod okriljem UFC-a nestrpljivo odbrojavaju do 7. srpnja kada je na rasporedu ogled između najjačeg borca teške kategorije Stipe Miočića i njegova izazivača, prvaka u poluteškoj Daniela Cormiera.

Glavna borba UFC-ova eventa pod brojem 226 održat će se u T-Mobile Areni u Las Vegasu i bit će to četvrti pokušaj obrane pojasa američkog borca hrvatskog porijekla, pojasa kojeg je preuzeo nokautom Fabricia Werduma u svibnju 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alistair Overeem, Junior dos Santos i Francis Ngannou čine niz boraca koji su protiv Miočića neuspješno pokušali doći do trona, što će sad pokušati i njegov dobar prijatelj, prvak poluteške kategorije i borac koji je u kategoriji teškaša u razdoblju od 2009. do 2013. ostvario omjer od trinaest pobjeda u isto toliko borbi.

Kakav će ishod tog ogleda biti znat će se na dogovoreni datum brobe, no da će ona biti spektakularna u to ne treba sumnjati. UFC je već počeo zahuktavati atmosferu, a najavni teaser nadolazeće borbe otkriva dio repertoara obojice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko nikad u povijesti UFC-a nije toliko puta obranio pojas u najjačoj kategoriji kao Miočić. Pobjeda protiv Cormiera savršeni niz učinila bi još impresivnijim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike