BORBA KOJA ĆE SRUŠITI SVE REKORDE: / Potvrđen najveći revanš ikad u UFC-u

Image
Foto: AFP, Rey Del Rio

Najprestižnija MMA organizacija na svijetu, američki UFC, na svojim je web stranicama objavila kako će Nate Diaz i Conor McGregor ponovno u kavez 9.

31.3.2016.
18:40
AFP, Rey Del Rio
VOYO logo

Tako se čitavom borilačkom svijetu ispunila velika želja. Nakon velikog Dijazovog trijumfa u velter kategoriji prije nešto više od dvadesetak dana, Diaz i McGregor ponovno će se boriti za naslov prvaka svijeta u UFC-u. Diaz je u posljednjoj njihovoj borbi "ugušio" McGregora i tako uzeo UFC pojas u velteru protiv borca koji je uoči borbe glasio za favorita.

"Najveća borba 2016. godine sad se pretvorila u revanš godine. UFC s ponosom obaviještava kako će se Nate Diaz i Conor McGregor ponovno sudariti u borbi na pet runda na UFC 200 eventu koji je zakazn za 9. srpnja ove godine u Las Vegasu", stoji na službenim stranicama UFC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi savjetuju McGregora da se više ne bori u velter kategoriji, ali...

Iako svi savjetuju McGregora da se više ne bori u velter kategoriji, nego da ostane i brani pojas u svojoj perolakoj u kojoj je bez premca, ludi Irac ne želi niti čuti za to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, Rey Del Rio
Image
Foto: AFP, Rey Del Rio

"Nakon poraza od Diaza pričao sam s Conorom. Pitao sam ga što sad nakon poraza? On kao da je bio opsjednut, bio je izvan sebe. Samo je htio revanš, samo je mislio na to. Rekao sam mu da se vrati u perolaku kategoriju i tamo brani svoj pojas, ali on nije htio ni čuti", kazao je predsjednik UFC-a Dana White i nastavio:

Opsjednut revanšom

"Jednostavno je bio opsjednut revanšem. Conor je borac koji će se boriti bilo kad, bilo gdje i protiv bilo koga. Uskakao je kad je trebalo i sad želi Natea. Dobio ga je. Bio je opsjednut revanšem protiv Natea i na kraju ga sad ima", rekao je White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako će se na istom eventu boriti Jose Aldo i Frankie Edgar i to za pojas privremenog prvaka. I to je još jedna borba koja plijeni pažnju ljubitelja MMA. Ova dva borca dugo od UFC-a traže šansu za borbu za pojas privremenog prvaka. Pobjednik će se boriti protiv prvaka perolake kategorije McGregora.

"Spojili smo Edgara i Alda. Pobjednik ide na McGregora", rekao je Dana White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Cain Velasquez na istom eventu ide na Travisa Brownea, a Johnny Hendricks borit će se protiv Kelvina Gasteluma.

UFC 200 Nate Diaz - Conor McGregor Jose Aldo - Frankie Edgar Cain Velasquez - Travis Browne Johny Hendricks - Kelvin Gastelum Gegard Mousasi - Derek Brunson Diego Sanchez - Joe Lauzon Takanori Gomi - Jim Miller

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo