TRAGEDIJA / Boksač preminuo nakon brutalnog nokauta

Image
Foto: Instagram

Hero Tito preminuo nakon teškog nokauta. Bio je u komi desetak dana

11.3.2022.
17:45
Instagram
VOYO logo

Tragedija je pogodila boksački svijet. Indonezijski boksač Hero Tito (29-17-2) preminuo je prije dva dana u 35. godini nakon što je krajem veljače pretrpio poraz nokautom za vrijeme borbe za naslov državnog prvaka.

Pao u komu nakon nokauta

Tito, punog imena Heru Purwanto, je pao u komu nakon što je 27. veljače izgubio od Jamesa Mokoginte borbu za naslov indonezijskog prvaka u lakoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgubio svijest nakon snažnog aperkata

Tito je izgubio svijest nakon što je pretrpio snažan aperkat u sedmoj rundi borbe u klubu Holywings u Jakarti. Spomenuti meč je bio revanš nakon prvog meča 2015. godine, koji je Tito dobio sudačkom odlukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javio se i Lennox Lewis

Prema pisanju stranih medija, otkad su se informacije pojavile, boksačka skupina je oplakivala njegovu iznenadnu smrt. Velikan Lennox Lewis i suprotni članovi grupe izašli su na društvene mreže kako bi odali iskreno počast Titu. Lennox je podijelio sliku boksača i napisao da svaki put kad borac uđe u ring, moraju shvatiti da bi to mogao biti njihov posljednji put.

Iza sebe je Hero Tito ostavio dvije kćerkice od 13 i 5 godina te suprugu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odajući počast Heroju Titu, bivši boksač Lennox Lewis napisao je da je boksačko bratstvo izgubilo još jednog člana. Lennox se boksaču oslovljavao kao Heroj "Lav" Tito. Različiti boksači i Titovi pratitelji dodatno su mu odali počast na društvenim mrežama i izrazili najdublju sućut njegovim ožalošćenim ukućanima i familiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo