BIT ĆE VATRENO / Banju Luku očekuje FNC 18 spektakl, 'Skull Crusher' u glavnoj borbi večeri protiv Brazilca

Image

Prijenos spektakularnog borilačkog događaja osiguran je na platformi Voyo

30.6.2024.
16:42
VOYO logo

Nova borilačka uzbuđenja sve su bliže, Fight Nation Championship put nastavlja u Bosni i Hercegovini. Još će se dugo pričati o FNC 17 priredbi u Beogradskoj Areni koja je srušila sve rekorde gledanosti organizacije, a Banja Luka iduća je lokacija ove borilačke organizacije. FNC 18 powered by Soccerbet na rasporedu je u subotu13. srpnja, a u glavnoj borbi večeri očekuje nas okršaj najvećeg regionalnog MMA talenta Marka ''Skull Crushera'' Bojkovića (22, 6-0) protiv bivšeg izazivača za titulu perolake kategorije Arlena ''Benksa'' Ribeira (33, 12-5-1). FNC 18 moći ćete gledati u izravnom prijenosu na platformi Voyo.

Image
'NE ODUSTAJEM' /

Borio se za 500 eura: Sad zarađuje i do nekoliko tisuća u FNC-u; 'Moraš biti gladan da bi uspio'

Image
'NE ODUSTAJEM' /

Borio se za 500 eura: Sad zarađuje i do nekoliko tisuća u FNC-u; 'Moraš biti gladan da bi uspio'

Dvorana Borik bit će poprište izuzetno uzbudljivih borbi u kavezu, a imena poput Tomislava ''The Beasta'' Spahovića (34, 9-7), Ivana Sičaje (30, 4-1) i Tomislava Sičaje (25, 4-0) te Veljka Aleksića (22, 1-0) garancija su za pravu zabavu koja se ne smije propustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U glavnoj borbi večeri snage će odmjeriti već spomenuti Bojković i Ribeiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borac iz beogradskog Ahileja stiže po sedmu profesionalnu pobjedu u nizu, a sve je mečeve dosad odradio pod okriljem FNC-a. Ponajveći regionalni talent iz borbe u borbu pokazuje da je spreman za velike stvari, a ovaj će put ući u kavez protiv borca s kojim ima povijest prozivanja još od FNC 7 priredbe u Puli prije dvije godine kad su se trebali boriti, ali Marko nije mogao nastupiti zbog ozljede koljena. No, sad je spreman i želi ''slomiti novu lubanju''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilski borac u FNC-u ima pobjedu i poraz, ali taj je poraz stigao u okršaju za titulu lake kategorije gdje je nakon odlične predstave izgubio u drugoj rundi od prvaka Francisca ''Croate'' Barrija (35, 13-4). Tvrd udarač kojem problem ne predstavlja ni borba u parteru s obzirom na pozadinu u brazilskoj jiu-jitsi stiže pomrsiti račune srpskom borcu.

Spektakl iz dvorane Borik moći ćete pratiti uživo na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo