Play ponuda

Rus otkrio foru na koju je navukao i ugušio Cro Copa

shimmer fallback

Mirko Filipović vjerojatno se i danas pita što mu se dogodilo u meču protiv Alekseja Oleinika u kojem je trebao biti apsolutni favorit.

9.11.2013.
14:52
Play ponuda

Glavna borba večeri na eventu Legend 2 u Moskvi zapravo je bila malo razočaranje. Umjesto uzbudljivog meča gledali smo četiri minute i 40 sekundi borbe u parteru u kojoj Mirko Filipović od samog starta nije imao previše šanse.

Osam kilograma teži ruski borac kroz cijelu je karijeru favorizirao borbu u parteru, uostalom, nadimak mu je Udav, i pokazao Mirku koliko je zapravo bilo naivno misliti da ga može pobijediti njegovim oružjem.

Rus je pri kraju prve runde 'prodao' Mirku 'neck crank', a nakon borbe je objasnio koliko je to zapravo bio netipičan potez za jedan ovakav meč, što je i iznenadilo Filipovića.

//www.youtube.com/embed/Smj0QGJQ1fA

"Već sam rekao da sam išao na iznenađenje jer sam bio siguran da u kratko vrijeme neću uspjeti utrenirati ništa smisleno. Zato sam išao na nelogičan zahvat koji profesionalci normalno ne koriste u borbi. Htio sam da osjeti nešto što se obično ne vidi u dvoboju", izjavio je Rus, ali i odao svoje poštovanje prema Mirku:

"Cro Cop, on je jednostavno legenda. Gledajte, Mirko je jako dobar na parteru. Samo imam dojam da je bio jako iznenađen kada sam ga odlučio onako napasti. Borio se protiv najvećih majstora svijeta, Nogueire, Fedora, a na podu mu praktički nisu mogli ništa", prenosi Fight Site riječi ruskog borca.

Play ponuda
Play ponuda