Rus otkrio foru na koju je navukao i ugušio Cro Copa

Mirko Filipović vjerojatno se i danas pita što mu se dogodilo u meču protiv Alekseja Oleinika u kojem je trebao biti apsolutni favorit.

9.11.2013.
14:52
VOYO logo

Glavna borba večeri na eventu Legend 2 u Moskvi zapravo je bila malo razočaranje. Umjesto uzbudljivog meča gledali smo četiri minute i 40 sekundi borbe u parteru u kojoj Mirko Filipović od samog starta nije imao previše šanse.

Osam kilograma teži ruski borac kroz cijelu je karijeru favorizirao borbu u parteru, uostalom, nadimak mu je Udav, i pokazao Mirku koliko je zapravo bilo naivno misliti da ga može pobijediti njegovim oružjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rus je pri kraju prve runde 'prodao' Mirku 'neck crank', a nakon borbe je objasnio koliko je to zapravo bio netipičan potez za jedan ovakav meč, što je i iznenadilo Filipovića.

//www.youtube.com/embed/Smj0QGJQ1fA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već sam rekao da sam išao na iznenađenje jer sam bio siguran da u kratko vrijeme neću uspjeti utrenirati ništa smisleno. Zato sam išao na nelogičan zahvat koji profesionalci normalno ne koriste u borbi. Htio sam da osjeti nešto što se obično ne vidi u dvoboju", izjavio je Rus, ali i odao svoje poštovanje prema Mirku:

"Cro Cop, on je jednostavno legenda. Gledajte, Mirko je jako dobar na parteru. Samo imam dojam da je bio jako iznenađen kada sam ga odlučio onako napasti. Borio se protiv najvećih majstora svijeta, Nogueire, Fedora, a na podu mu praktički nisu mogli ništa", prenosi Fight Site riječi ruskog borca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo