FNC 13 SPEKTAKL SAMO NA VOYO / Aleksandar Vukosavljević o FNC-u: 'Zbog ovog sporta godinu dana nisam bio s obitelji'

Image
Foto: Screenshot

Aleksandar Vukosavljević na FNC-u u Beogradu napravit će, kako je rekao - show. Nasuprot njega u oktogonu stajat će još jedan srpski borac, Miladin Kolarski

3.11.2023.
8:46
Screenshot
VOYO logo

Aleksandar Vukosavljević stiže na regionalni spektakl FNC u Beogradu kojeg ekskluzivno u subotu, 4. studenog od 20 sati možete pogledati na platformi Voyo. Ovaj srpski borac nedavno je napunio 30 godina, a u dvorani Aleksandar Nikolić (Pionir) će odraditi svoju prvu profesionalnu borbu. Nije krio oduševljenje što će debitirati upravo pred domaćom publikom i nada se da neće razočarati sveprisutne. S Aleksandrom smo porazgovarali o taktici, ali i o odricanju kojeg je morao napraviti kako bi se približio samom vrhu ovog borilačkog sporta.

Image
OČITO SE JAKO ŽELI VRATITI /

Alen Babić objavio još jednu sliku s Pijetrajem: 'Mislim da slijedi ponovni uzlet, osjećam ga u kostima...'

Image
OČITO SE JAKO ŽELI VRATITI /

Alen Babić objavio još jednu sliku s Pijetrajem: 'Mislim da slijedi ponovni uzlet, osjećam ga u kostima...'

"Što se tiče borbe, pogodio me posljednji poraz. Nisam bio poražen dugi niz godina i onda nakon toga, kada se dogodio poraz od Matije Bosančića na Armagedonu. To je taj neki trenutak koji mi je zasmetao", rekao je Aleksandar. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj sport iziskuje mnogo odricanja, a to najbolje zna ovaj regionalni borac. 

"Moje odricanje je takvo što sam svakodnevno udaljen od obitelji, već godinu dana. Nisam vidio svoje roditelje, prijatelje, došao sam iz Kosovske Mitrovice u Zagreb. Smatram da to ima neku svoju težinu. Oni su mi u suštini najveća motivacija jer mi najviše i nedostaju. Oni su taj plamen u meni koji mi daje snage i energije da dam svoj maksimum", rekao je i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/a007dcca-797e-11ee-8c95-3a50bfc1e71d/original
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/fe7b96f2-77ee-11ee-8cd3-9efcf0a1014e/original

"U ovom sportu upoznate i najbolje i najgore ljude. Ta borilačka prijateljstva, to je nešto najbolje što vam se može dogoditi. Što se tiče ljudi u ATT-u, oni su moja obitelj, svakog dana smo svi tu zajedno, sanjamo iste snove, mnogo više s njima nego što sam s djevojkom kod kuće", rekao je.

Svi jedva čekaju njegogv osebujan stil i način kako ulazi u kavez. Obučen je kao mesar, a bijela pregača puna krvi i mesarska sjekira zasigurno tjera strah u kosti okupljenima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću odati svoj game plan, znam da će to biti borba koja že zaslužiti bonus. Da se ispostavi da sam bonus mašina. Od mene uvijek možete očekivati show, tako da -  spremite se za show", rekao je za RTL.

Megaspektakl FNC Beograd pogledajte na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo