Show je počeo / Kličkov izazivač maskiran u Batmana uletio na presicu, pretukao Jokera i prijetio prvaku

Dosad nedodirljivi Kličko ovaj će se put suočiti s velikim protivnikom, koji je ovih dana u medijima nekoliko puta uvredama počastio prvaka. "Ti si starac koji ima karizme koliko i moje gaće i jedva čekam da te nokautiram", rekao je nedavno Fury

23.9.2015.
20:57
VOYO logo

Ukrajinski boksač Vladimir Kličko u svojoj će 40. godini 24. listopada ponovno, po 20. put, pokušati obraniti naslov svjetskog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji. 

Posebno je zanimljiva bila novinska konferencija uoči tog meča, u kojem će Kličkov izazivač biti Tyson Fury, koji ima impresivan omjer u profesionalnim borbama od 24-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fury je naime, za vrijeme Kličkove presice uletio među novinare maskiran u Batmana, nakon čega je otrčao dva kruga po prostoriji što je nasmijalo okupljene novinare i izazvalo njihov pljesak. Kličko pak, nije bio baš oduševljen tom scenom, a još manje onime što je uslijedilo, kada je Fury nakon svog mini-maratona sjeo do aktualnog prvaka. Povrh toga, u sobu je u jednom trenutku uveo i svog pomoćnika maskiranog u Jokera kojeg je pretukao i bacio ga na pod.

"Ovako ćeš i ti proći. Ovo je bila obična budala, baš kao što si i ti", derao se Batman na Klička nakon što je oborio Jockera na tlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki meč održat će se 24. listopada, a mediji ga očekuju s posebnim strpljenjem. 

Dosad nedodirljivi Kličko ovaj će se put suočiti s velikim protivnikom, koji je ovih dana u medijima nekoliko puta uvredama počastio prvaka. "Ti si starac koji ima karizme koliko i moje gaće i jedva čekam da te nokautiram", rekao je nedavno Fury. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gorostasni Irac viši je i teži od Klička (205 cm, 120 kg), a njegov impresivan profesionalni skor u svakom je slučaju nešto što će i kod Klička izazvati veliki respekt. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo