TRANSFER ŽIVOTA / Katalonski ponos želi dovesti Darija Srnu!?

Image

El Mundo Deportivo je uz Srnu u najuži krug mogućih pojačanja Barcelone stavio i Robina van Persieja, Jordija Albu i Jana Vertonghena.

13.5.2012.
13:10
VOYO logo

DarijoSrna na meti je Barcelone! Tako barem tvrdi uvijek dobro upućeni El Mundo Deportivo koji hrvatskog reprezentativca vidi kao idealnu zamjenu za Brazilca DanijaAlvesa na desnom boku.

"Svojim iskustvom i kvalitetom bio bi pravo pojačanje", pišu Španjolci i dodaju kako bi kapetan Vatrenih bez problema zamijenio sjajnog Brazilca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, El Mundo Deportivo piše kako Srni ugovor sa Šahtarom ističe ovo ljeto pa na Nou Camp može stići kao slobodan igrač, bez odštete. Međutim, situacija nije tako povoljna za još uvijek aktualnog europskog prvaka.

Naime, Hrvat bi prema ugovoru u Donjecku trebao ostati do 2016. godine tako da će, ukoliko toliko željno želi Srnu, Barca ipak morati isplatiti odštetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srnina cijena na tržištu kreće se oko 15 milijuna eura, no, s obzirom da je njegov miljenik, gazda Ahmetov možda spusti potraživanja kako bi bivši igrač Hajduka ostvario transfer karijere.

El Mundo Deportivo je uz Srnu u najuži krug mogućih pojačanja Barcelone stavio i RobinavanPersieja, JordijaAlbu i JanaVertonghena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo