Hrvatska - Japan / Karačić: 'U momčadi smo stvorili sjajnu atmosferu, tu smo da se podredimo reprezentaciji'

Lino Červar napravio je tokom utakmice velik broj rotacija, no pokazalo se da je u tom bio dosta uspješan

13.1.2019.
18:40
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija upisala je drugu pobjedu u dvije utakmice na Svjetskom prvenstvu. Naši dečki bili su bolji od Japana u Munchenu 35:27. Jedan od igrača koji su dobili više prilike u ovoj utakmici bio je Igor Karačić . I odlično ju je iskoristio. Zabio je četiri pogotka u četiri pokušaja.

"Željeli smo Makedoniju dočekati sa sva četiri boda. Japanci su brzi i neugodni, ali dobro smo otvorili utakmicu. Odličan je bio Šego na golu. Igrali smo dobru obranu koja je rezultirala odličnim serijama i onda je bilo puno lakše igrati. Nadam se da se dečki nisu umorili i da ćemo sutra Makedoniju dočekati onako kao i očekujemo", rekao je Igor Karačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lino Červar napravio je tokom utakmice velik broj rotacija, no pokazalo se da je u tom  bio dosta uspješan. Naša reprezentacija dobro se prilagođavala i osjetila se kemija u momčadi.

"Ekipa je napravila odličnu atmosferu, držimo se svi zajedno, tako da imamo tu 18 igrača koji su uistinu kvalitetni i nosioci igre u svojim klubovima koji su među najboljih 10 u Europi. Svatko tako može pridonijeti na svoj način. Svi smo tu da se podredimo reprezentaciji i damo svoj maksimum", objasnio je Karačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Hrvatsku nema odmora jer u ponedjeljak slijedi ogled protiv Makedonaca. Evo što je Karačić rekao o našim sljedećim protivnicima:

"Igraju dosta statičan rukomet. Imaju puno brzanaca, ali najjače oružje su im Kiro Lazarov i dva pivota koji su uvijek na pravom mjestu. Jedan od njih - Stoilov - igra sa mnom, tako da znam kakvi su u pozicijskom napadu. Namučit ćemo se dosta protiv njih. Ali, ako budemo pokretljivi u obrani i ako budu vratari na današnjoj razini, mislim da ih možemo pretrčati", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo