PONAJBOLJI RUKOMETAŠ SVIJETA / Karabatić za RTL: Hrvati su jako opasni

Nikola Karabatić, okosnica francuske rukometne repke, za RTL je progovorio o izgledima svog tima na SP-u, o Paklenima te o hrvatskim navijačima.

25.1.2009.
15:35
VOYO logo

Jedan od najboljih svjetskih rukometaša, heroj francuske reprezentacije Nikola Karabatić, za RTL je prokomentirao izglede svog tima na Svjetskom prvenstvu. Kaže da će im eventualno osvajanje zlata biti iznimno težak zadatak, pogotovo stoga jer se dosad nije dogodilo da aktualni olimpijski pobjednici odmah uspiju osvojiti i naslov svjetskih prvaka.

U intervjuu s RTL-ovom Anom Tenžerom, kojeg možete pogledati u videoprilogu, ocijenio je i kvalitetu hrvatske i još nekih reprezentacija, a osvrnuo se i na hrvatske navijače, koji su ga u dosadašnjem dijelu prvenstva iznimno dobro prihvatili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poput hrvatske, i francuska je reprezentacija na SP-u dosad imala potpuni učinak - pobijedila je u svim odigranim utakmicama. Prava poslastica slijedi u utorak, kada će se dva tima suočiti u posljednjem meču drugog kruga u zagrebačkoj Areni. Prijenos, naravno, možete pogledati na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo