presica uoči kvalifikacija / Kapetan Srna vjeruje u maksimalni učinak, Lovren o Liverpoolu: 'Ne zamaram se 'fejk' navijačima'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

"Treba reći kako nas Prosinečki dobro poznaje, a njegov Azerbajdžan igra sve bolje i bit će to sasvim drukčija utakmica od onih 6-0 u Osijeku", rekao je Luka Modrić

31.8.2015.
13:33
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativci okupili su se u ponedjeljak u Zagrebu uoči važnih dvoboja protiv Azerbajdžana i Norveške u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj. 

Image
Izbornik najavio utakmice /

'Tužni smo i razočarani kaznom, taj bod nismo ni ukrali, ni kupili, nego zaslužili'

Image
Izbornik najavio utakmice /

'Tužni smo i razočarani kaznom, taj bod nismo ni ukrali, ni kupili, nego zaslužili'

Ispred hotela As, svoja razmišljanja o nadolazećoj utakmici, ali i nekim drugim temama, ponudili su hrvatski reprezentativci, među kojima je glavnu riječ vodio Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upišemo li pobjedu u ove dvije utakmice, praktički smo na Euru. Čekaju nas dva nezgodna gostovanja, no sve smo to već prolazili i vjerujem da će se dobro završiti. Treba reći kako nas Prosinečki dobro poznaje, a njegov Azerbajdžan igra sve bolje i bit će to sasvim drukčija utakmica od onih 6-0 u Osijeku", rekao je Luka, a zatim progovorio i o Mateu Kovačiću.

"On je tu gdje je zaslužio biti. Sada je sve na njemu, treba ga pustiti da se razvija i uvjeren sam da će postati strašan igrač", rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dejan Lovren je zaključio kako su u ove dvije utakmice najveća opasnost upravo sami sebi, te kako bi bio zadovoljan isključivo u slučaju osvajanja šest bodova. Osim toga, osvrnuo se i na skandalozne uvrede navijača Liverpoola koje je doživio nakon poraza njegovog Liverpoola u prošlom kolu protiv West Hama.

"Takve 'fejk' navijače nema potrebe ni spominjati. Kada pogriješim, uvijek se o meni naveliko priča, a kada napravim nešto dobro, onda se šuti. Već sam navikao na to posljednjih godina", prokomentirao je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj je status u klubu komentirao i Andrej Kramarić iz Leicester Cityja.

"Situacija nije bajna, ali kada dobijem priliku, zadovoljan sam onime što pokažem. Nadam se da ću to iskoristiti i da će to kad-tad doći na naplatu", rekao je Kramarić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Darijo Srna dotaknuo se i kazne zbog koje će Hrvatska na gostovanjima biti bez navijača. 

"Nažalost, najmanje smo krivi, a najviše ćemo ispaštati. Žalosno je što je sve ovako ispalo, no trebamo gledati u budućnost i uzeti te bodove. Želim čestitati Kovačiću, Perišiću i Mandžukiću, koji su ostvarili velike transfere i time dokazali da su veliki igrači", izjavio je kapetan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo